Om bloggen

Et hjerte for lovsang, mye tid brukt på det med lovsang - resulterte i mange tanker rundt det med lovsang.

“Hva med å starte en blogg om som handler om lovsang Ida?” dukket opp i hodet mitt i desember 2009 første gang. Det virket fjernt med en gang, for jeg har aldri sett på meg selv som en som er flink med ord, heller kanskje det motsatte. Tanken forlot meg ikke, og ble til en drøm og lengsel å få gjøre. Over tid vokste den, og det ble mer og mer noe jeg trodde det var en mening med at jeg skulle gjøre. Noe Gud kalte meg til, og la på hjertet mitt. Nesten ett år senere, i oktober 2010 var jeg i gang. A worshipping heart. Hvorfor det navnet? Fordi jeg tror lovsang og tilbedelse handler om et hjerte som tilber.

Siden oktober 2010 har jeg skrevet magne innlegg. Jeg har delt tanker, erfaringer, bønner, lenglser, utfordringer.. Og jeg stopper ikke her. Jeg tror dette er noe Gud har kalt meg til å gjøre. Jeg tror han har kalt meg til blant annet å dele litt av hva jeg opplever, og den reisen han tar meg på som lovsanger og lovsangsleder.

Det betyr ikke at jeg har svaret på alt, eller gjør alt riktig. Jeg har likevel en bønn, et håp, og en tro på at jeg skriver om lovsang kan være en hjelp for deg. Om det kan gi deg en bekreftelse, et dytt bak, en visshet om at du er kalt og utvalgt. Om det kan få deg til å vokse som lovsanger, og inspirere til et liv i tilbedelse. Om at det kan åpne opp for å forstå mer av det livet man kan leve i lovsang og alle tankene Gud har for oss.