Seminar

Som lovsanger og lovsangsleder går jeg fortsatt på en vei der jeg stadig, noen ganger daglig, lærer nye ting. Disse tingene fører ikke til at jeg får noe fasitsvar på det å være lovsangsleder, og hvilken vei hver enkelt skal gå. Men jeg tror på det at man skal dele erfaringene sine, og at det kan være til hjelp og oppmuntring for andre i samme situasjon.


Jeg er så priveligert at jeg får reise rundt til menigheter og undervise. Da enten undervise om spesielle temaer, eller dele litt av min vei, hvilke valg jeg har tatt, og hva jeg har erfart. Det kan ha vært gjennom å holde seminar, lede lovsang, eller bruke tid der i noen dager.


Å få gjøre dette er en del av drømmen Gud har plantet i meg. Det er noe jeg ser på som en stor ære å få gjøre, og jeg synes det er kjempe spennende å få være med å så noe i hjertene til mennesker rundt forbi. Min bønn er å kunne hjelpe mennesker til å leve et liv i tilbedelse i Ånd og sannhet - og i det ligger det å ta tak i de tingene vi møter på daglig, de utfordringene man kan stå overfor, den lengslen man har etter mer, og utvikle det man har fått. Jeg ønsker å kunne vœre til hjelp på de områdene dere måtte ønske det, om jeg kan.


Er dette noe som kunne vært aktuelt der du er, eller du har spørsmål - ta kontakt via mail:


aworshippingheart (at) gmail.com


Ingen kommentarer: