torsdag 12. mai 2016

Ukens lovsang: Verdig

Verdig (med alt som er i meg)
Sara Elise Stjernstrøm

Du har vekket en sang 
En uslokkelig tilbedelse i dypet av mitt hjerte
Til Deg vil jeg gi mitt fokus, min tid
Ja, hver dag vil jeg rette mitt blikk mot Deg
Mot deg

Jesus, jeg har kommet for å
Øse ut mitt hjerte for Deg
Og i beundring løfter jeg
Mine hender opp til Deg

Du er verdig all min lovsang
Og du er verdig alt jeg er

Med alt som er i meg vil jeg prise Deg
La alt som er i meg ære Deg


Denne sangen hørte jeg for første gang på Lovsang16 for noen uker siden, men siden den gang har jeg sunget på den daglig (tror Johannes begynner å bli litt lei..hehe..) Den grep meg virkelig! Eller, kanskje det er riktig å si at måten den hjalp meg å uttrykke meg til Gud, og å uttrykke lengslen min grep meg. Det finnes ingen lydfil på den enda, men jeg gleder meg til den kommer (forhåpentligvis en eller anna gang). I mellomtiden; kos dere med teksten!

Du har vekket en sang.. Det er GUD som har vekket sangen i meg. Og det er så godt å bli minnet på. Det er han som i utgangspunktet rørte ved meg når jeg som tenåring beveget meg inn på det med lovsang, og det er han som må vekke den igjen og igjen. Det er han som er kilden til min tilbedelse, og jeg må derfor søke han for at min sang skal være levende.

Og den lovsangen er det faktisk ingenting som kan slokke. Noen ganger i livet kan det oppleves som at ting virkelig prøver å hindre den, men likevel vet jeg innerst inne at ingenting kan slokke den. Det å synge det ut for å minne meg selv på det er fantastisk. Men det å synge det ut som en proklamasjon mot alt som prøver å sette oss ut av spill er enda mer fantastisk! Elsker det! En uslokkelig tilbedelse!

Øse ut mitt hjerte.. I salme 62 skriver David om at han vil øse ut sitt hjerte for Gud. Det vil jeg også. Øse ut alt som er innerst i meg, i dypet av meg. Det vil se forskjellig ut, alt etter hvilken setting jeg er i, og hvor jeg er i livet. Men likevel - øse ut hjertet mitt..

Med alt som er i meg! Jeg opplever kanskje ikke alltid at jeg får det til, men det er likevel et ønske og en bønn. Og selv om man ikke alltid opplever at man klarer det synes jeg ikke det er feil å synge det. Det er en bønn og en proklamasjon. 

..la alt som er i meg ære Deg!


11 kommentarer:

Brit sa...

Elsker den sangen! 😍

Maiken Erlandsen sa...

Vet du hvor jeg kan finne sangen,ikke teksten?

A worshipping heart sa...

Beklager veldig seint svar Maiken, har rett og slett ikke fått med meg kommentaren din. Den er ikke innspilt enda, så derfor er den ikke å få tak. Men jeg gleder meg veldig til den blir innspilt en gang! :)

Lipos sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lipos sa...

Hei! Er det mulig å få tak i akkorder? :)

A worshipping heart sa...

Hei :)

Send meg mailadr din, så kan jeg sende deg en blekke :)

Anonym sa...

Kunne du sendt meg en blekke?

svendoscar sa...

Heisann Ida! Vi er ei lovsangsgruppe i Hokksund som gjerne tar imot akkordene på "Verdig" :) Hadde vært supert! I tilfelle kunne du sendt til svendoscar@gmail.com :)

rml sa...

Jeg ønsker gjerne om du kunne sende meg sangen.den var så spesiell.adressen er ronnaug.myre@gmail.com

rml sa...

Altså akkorder

rml sa...

Jeg ønsker gjerne om du kunne sende meg sangen.den var så spesiell.adressen er ronnaug.myre@gmail.com