søndag 29. november 2015

Den indre lengsel..


Jeg var tilfredsstilt 
av så mange gleder
uten å forstå
De bedøvet den indre lengsel
Som var ment å fylles opp

Marie Hognestad kom med et nytt album for noen uker siden (Byrdeletteren - har du ikke fått det enda anbefaler jeg det på det sterkeste!) Tekstene hennes er fantastiske, og jeg kunne skrevet masse om de. Men det lille jeg har lyst til å trekke frem i dag er det lille du ser over. Først gang jeg hørte det traff det noe i hjertet mitt.

For er det ikke veldig sant? Vi blir tilfredsstilt av så utrolig mange ting rundt oss, som gjør at vi ikke i like stor grad legger merke til lengslen etter Gud. Den er der, absolutt. Men den blir bedøvet.

Jeg ønsker ikke at det skal være sånn. Jeg ønsker at lengselen min skal bli tilfredsstilt av Gud, og ikke alt mulig annet.1 kommentar:

Fashion sa...

Excellent site I have bookmarked your site..