fredag 8. mai 2015

På lag med Gud

For litt siden hadde jeg en del å tenke på ift lovsangsleder-tjenesten min, og hadde noen situasjoner foran meg jeg ikke visste helt (vet egentlig ikke fortsatt helt) hvordan jeg skal løse. Litt motløs bestemte jeg meg for å be. Det som glapp ut av meg da jeg åpna munnen var "Takk Gud for at jeg er på lag med deg.." Så stoppa jeg der, jeg trengte ikke si så mye mer. Motet kom tilbake.

Jeg skjønte da kanskje at jeg ikke trenger å fikse alt, finne svaret på alt, skjønne hvordan jeg skal løse alt, alene. Jeg gjør det samme med Gud, og Han ønsker å hjelpe til. Han ønsker å dele sine tanker, og komme med løsninger og inspirasjon. Det gjelder meg der jeg er, og det gjelder deg der du er.

Så det er min enkle lille påminnelse til oss i dag; 
vi spiller på lag med Gud.
Du trenger ikke gjøre jobben alene,
det var aldri meningen at du skulle gjøre den alene :)

God helg :)


Ingen kommentarer: