lørdag 27. desember 2014

Verdien av lovsang

Det har skjedd litt i livet vårt de siste ukene, og skal skje enda mer fremover. Det meste av tid, tanker og krefter har gått med til flyttingen, samtidig som vi har forsøkt å slappe litt av (jeg er vel den som har sittet mest på rompa tror jeg..) og å nyte juledagene. Vi har fått masse masse hjelp med alt som skal fikses, og er veldig veldig takknemlige for det! Jul feiret vi i Sarpsborg, og nå er vi tilbake i det nye huset vårt igjen, og skal lande her før lille frøkna kommer :) 

Forrige søndag dro vi på møte i menigheten vi skal være en del av fremover. Overskuddet var nok ikke helt på plass, men noen ting vet vi viktigheten av å gjøre på tross av det, og jeg er glad vi dro. Litt uti møtet ble jeg i tillegg ganske preget av en kropp som forbereder seg på at den skal føde snart, som gjorde ganske vondt her og der. Er ikke så lett å få meg seg hva som blir sagt når man må stoppe opp og puste rolig ved jevne mellomrom.. Men midt i alt dette; jeg oppdaget på nytt verdien av lovsang.

Jeg har ikke vært med å ledet lovsang selv på en del uker nå. Jeg har ikke blogget om det. Jeg har ikke hørt så mye på det. Jeg har ikke tenkt så mye på det heller. Jeg har heldigvis hatt mine stunder der jeg har kunnet sette meg ned å lese litt i bibelen, eller bare snakke litt med Gud. De øyeblikkene er gullverdt. Men på møtet kunne jeg helt enkelt slenge meg på lovsangen.

Jeg kunne i noen minutter rette fokus og tanker mot Gud og den han er, ved hjelp av sangen og musikken. Midt i den hverdagen vi har akkurat nå. Og er det ikke det lovsang skal hjelpe oss med? Det trenger ikke være mer avansert enn det noen ganger. Selvfølgelig - jeg tror lovsang er noe som har en enorm betydning. Jeg tror lovsang er noe vi kan dykke veldig dypt i, og at lovsang er enormt stort. Samtidig kan vi tillate oss at det helt enkelt er å synge noen sanger om Gud der vi fokuserer på hvem han er.

Det er min lille påminnelse til deg i dag. Søk Gud dypt i lovsang, utforsk lovsang, og la deg inspirere til å både lære mer om det og vokse i det. Men tillat også de gangene lovsangen er så "enkel" som den var for meg på det møtet. Jeg elsket det, og det minnet meg på verdien av lovsang.

Ha en velsignet jul videre :)


2 kommentarer:

Ingar sa...

Gud velsigne deg og de spennende dagene som ligger foran dere!

A worshipping heart sa...

Takk Ingar :)