onsdag 17. september 2014

Ukens lovsang: For evig

For mange mnd siden skrev jeg om "Ukens lovsang: Forever". Dette er en låt både Bethel music og Kari Jobe har med på de siste albumene sine, og jeg elsker den! Den er så mektig! Den er nok den lovsangen jeg har hørt mest på de siste 10 mnd :) I vår ble den oversatt til norsk av noen flinke folk i Fildadelfia Oslo, jeg jeg har lyst til å dele teksten med deg dersom du ikke har fått den med deg.

For evig

Stjernene de gråt
og dagen ble til natt
verdens Frelser spottet og forlatt
På korset hang Hans kropp
Hans blod det rant for oss
Alt vår synd og skam ble lagt på Ham

En siste åndedrett
Mens himmelen så vekk
Guds egen sønn ble lagt i mørke
En kamp i graven sto
Men mørkets makt Han slo
og brøt for evig dødens lenker

Jorden skalv i det graven åpnet ble
fullkommen kjœrlighet en seier vant
Så død hvor er din brodd?
Var Kristus har stått opp
og overvunnet døden

For evig er Han herliggjort
For evig er Han løftet høyt
For evig har Han seiret
Lever i dag
Han lever i dag

Œre halleluja
Œre halleluja
Œre halleluja
Seieren er Hans
3 kommentarer:

Daniel Pettersen sa...

Hei! Om denne sangen er tilgjenelig på youtube eller itunes.. Jeg har ikke klart å finne den. Jeg hørte den bare i menigheten min en dag..

A worshipping heart sa...

Hei Daniel!

Den er nok ikke tilgjengelig på norsk noe sted foreløpig, den er for fersk. Den engelske finner du ved å søke på Youtube. Så får vi satse på at det blir gjort en innspilling av den norske etterhvert :)

Tanja sa...

Tusen takk!