onsdag 10. september 2014

Dine tanker for meg..

Det er ikke hver dag jeg har like god tid til å sette meg ned å lese i Bibelen før jeg drar på jobb, men jeg blir uansett alltid oppmuntrert av å lese en salme. Jeg elsker salmene! I dag har jeg lyst til å oppmuntre deg med et lite vers fra salme 139.


Hvor uutgrunnelige Dine tanker er for meg, å, Gud!
Hvor veldig er summen av dem!
Salme 139:17

Vit at Guds tanker for deg er større og flere enn du aner. Han har planer for fremtiden din, og han har mange ting han gleder seg til å vise deg, gleder seg til å se deg ta steg ut i. Vit det og stol på det, midt i den hverdagen du opplever, og midt i alle livets tanker og bekymringer :)


Ha en velsignet god dag og uke videre!

1 kommentar:

Hilde Barstad sa...

Takk Herre for denne velsigna dagen.Du har gitt meg så mange ord som bekrefter at jeg er i ferd med å gå fra puppe til sommerfugl.Takk Herre for den harde tunge og vanskelige skole,der du har formert meg.
Jeg elsker deg mer enn noen gang.
Min lovsang stiger opp og jeg hyller deg,min Allmektige skaper og Far.DU ER HELLIG DU ER MEKTIG DU ER HEL.
Takk for din rike velsignelse over Ida