søndag 24. august 2014

Her og nå

Livet forandrer seg dere, og omstendighetene forandrer seg. Jeg har opplevd ganske mye siden jeg som 18-åring flyttet til Australia i ett år, for så å flytte til Oslo når jeg kom hjem. Her har jeg da hovedsaklig bodd siden, og til jul flytter vi igjen. Jeg og Johannes tar med oss den lille prinsessa som ligger i magen (hjertet mitt hopper av glede!!), og flytter til sørlandet. Det er både skummelt og veldig bra på en gang. 

Jeg har opplevd livet generelt med alt det har ført med seg, men også i lovsang og som lovsanger har jeg både opplevd og fått ta del i masse. Og jeg er så takknemlig for alt sammen! Jeg gleder meg også veldig til det som ligger foran, det blir virkelig veldig spennende! Mer om det vil jeg dele en anna gang - stay tuned ;)

Men så er det her og nå da. Her og nå. Noen ganger når vi har mye som skal skje, så er det lett å leve litt i fremtiden. Planlegge det som ligger foran, vente på det, glede seg, grue seg. Det er ikke noe feil i det nødvendigvis, det er bra å drømme. Men glemmer vi ikke da fort her og nå? Glemmer vi å se velsignelsene i livet her og nå, og storheten i det vi får ta del i her og nå?

Det er ikke sikkert du har det på akkurat samme måte som meg, at du faktisk skal flytte. Kanskje du drømmer om noe du håper skal skje en gang, og derfor glemmer verdien i her og nå? Uansett har jeg lyst til å oppmuntre deg til å få med deg det Gud har for deg her og nå. Jeg har hvertfall lyst til å få med meg det han har for meg. Og jeg har lyst til å kunne se tilbake på hver epoke av livet mitt og se at jeg der og da levde et liv der jeg i hverdagen husket på hvem jeg lever for, og gav Gud œre. 

Lovsang handler om hele livet ditt, og hverdagen din, dagen i dag. Få med deg det Gud har for deg som lovsanger nå, ikke gå glipp av det han vil vise deg, lœre deg, glede deg med. Tenk så mye jeg hadde gått glipp av dersom jeg for 3 år siden bare hadde fokusert på det vi nå den siste tiden har bestemt oss for å gjøre til jul? Der og da har ført til der du er i dag, her og nå fører til dit du skal. La alt sammen vœre en lovsang til Gud ut i fra hvordan livet er, hver dag.


Lovsyng Gud i dag ut i fra dagen i dag,
så vil det vœre med på å gjøre hele livet ditt til en lovsang! 


Ønsker deg en fiiiiin søndag, der du er :)2 kommentarer:

grainofsanduae sa...

Tack för en så otroligt fin blogg. Läst den länge men har inte kommenterat. Den ger mig många goda påminnelser och tankar.

Idag träffa det ekstra gott eftersom vår familj flyttar till Abu Dhabi nästa vecka.

Guds välsignelse
Sonja

A worshipping heart sa...

Hei!

Tusen takk for oppmuntring, og så spennende med et nytt kapittel for dere! Var innom bloggen din, for noen nydelige barn du har :)

Gud velsigne dere masse den neste uka og ukene som kommer! Husk at han går i forveien, og sammen med dere :)

- Ida