tirsdag 13. mai 2014

Alle tingene som blir stress..

..hvis vi tillater det.

Noen ganger kan jeg tenke at jeg har mye å gjøre, og se på det som en byrde. Ta de siste ukene som eksempel.

For noen uker siden skulle jeg undervise sangerne på en samling vi hadde med det kreative arbeidet i Filadelfia. Det måtte planlegges. Jeg skulle skrive anmeldelse av noen bøker til et magasin. Jeg jobber med boka mi, og det er mye å tenke på som jeg gjerne vil det skal gå fremover med. Jeg skriver et par blogginnlegg i uka. I går skulle jeg på øvelse fordi vi skal vœre med å lede lovsang på søndag, og før det skulle jeg da skrive ut tekstene, pluss at det er noen nye sanger som må lœres. De siste dagene har vi drevet og mailet frem og tilbake med folk for å planlegge, fordi vi de neste ukene skal to ulike steder for å undervise og lede lovsang. Jeg skal undervise i Filadelfia til tirsdag, om lovsang og hvorfor det er sentralt, noe som også må planlegges.

Før vi går videre; det her var ikke et forsøk på å "vise hva jeg får til" - ikke i det hele tatt. Har et poeng jeg skal få frem :)

Hvis du leser tingene jeg har trekt frem over igjen, så ser du fort hva alt handler om. Lovsang. Utenom at jeg jobber, trener og bruker tid med de rundt meg, så bruker jeg mye tid på ting som handler om lovsang, tjenesten min. Det hjertet mitt brenner for og lengter etter, ting jeg drømmer om. Men hvis jeg ikke passer på, så kan disse tingene bli stress, ting som fyller opp kalenderen min og "stjeler" tid. I kveld satt jeg meg ned for å bruke tid med Gud, og da minnet han meg på dette. Han minnet meg på at alle de tingene jeg gjør, det er de tingene jeg vil gjøre. Hvis jeg ikke hadde gjort alt dette, så hadde jeg lengtet etter det. Gud blåste liv på nytt i alt jeg gjør, gav det sitt liv og sine hjerteslag. Han minnet meg på hvor heldig og priveligert jeg er, og hvor stort det er. 

Jeg vet ikke om du kjenner deg igjen, men har bare lyst til å minne deg på å la Gud vœre hjerteslaget i det du gjør. Husk på at du gjør det for Han. Husk på hva du drømmer om og lengter etter, og ikke la noe stjele gleden i å få leve de drømmene fra deg! Ikke la det bli stress, la det vœre en glede og en styrke. Løft blikket, og få større perspektiv på det. Min bønn for deg er at du skal fa vokse i det Gud har for deg, og at du skal få leve det og nyte det. At det ikke skal føles som en byrde, eller noe som fyller opp dagene, men at du skal huske at du lever drømmene dine, lever det hjertet ditt lengter etter.

Igjen - la Gud vœre hjerteslagene


2 kommentarer:

May Hilde sa...

Tusen takk for kloke ord, Ida! Takk for alt du deler med oss, i dag var dette det jeg virkelig trengte å høre.
May Hilde

A worshipping heart sa...

Så bra det kunne vœre til oppmuntring kjœre deg! Ha en velsignet uke videre i sola :) Klem