onsdag 9. april 2014

Ukens lovsang: Cornerstone

Hillsong Live

My hope is built on nothing less
than Jesus blood and righteousness
I dare not trust the sweetest frame
But wholly trust in Jesus´ name

Christ alone, cornerstone
Weak made strong
In the Saviour´s love
Through the storm he is Lord
Lord of all

When darkness seems to hide his face
I rest on his unchanging grace
In every high and stormy gale
My anchor holds within the veil

Then He shall come with trumpets sound
Oh, may I then in Him be found
Dressed in His righteousness alone
Faultless, stand before the throne

Dette er ikke en helt ny låt fra Hillsong, men jeg sang den igjen her om dagen, og la litt ekstra merke til hvor bra teksten er. Og jeg elsket å synge den!

I dare not trust the sweetest frame.. Det er mye som kan se fristende og bra ut fra utsiden. Ting som da vil prøve å få fokuset vårt, oppmerksomheten vår. Og i samme slengen da ta tiden vår bort fra Gud, og hindre at vi bruker tid på det Gud kaller oss til. Bestem deg for ikke å alltid sette håpet ditt til det som kanskje ser bra ut... But wholly trust in Jesus´ name.

When darkness seems to hide His face..  Gud blir aldri borte. Noen ganger kan det likevel føles sånn, fordi det er mørkt rundt oss. Vi opplever utfordringer av alle slag, på alle kanter. Jeg liker måten de da har skrevet "når det ser ut som mørket har skjult Guds ansikt". Fordi mørket klarer ikke å fjerne det, men bare få det til å se ut som det er borte.

I rest on his unchanging grace.. Legg merke til at de har skrevet "rest". Vi tror alltid vi må streve. Noen ganger må vi gjøre noen bestemmelser, og kanskje proklamere Jesu navn. Men vi skal også få lov til å hvile i Guds nåde. De gangene mørket føles stort og tungt, da kan du hvile i Guds uforanderlige nåde, som vil bœre deg gjennom.

Christ alone, cornerstone.. La Gud vœre hjørnesteinen i livet ditt. La han vœre den du bygger alt det andre på. Avgjørelsene dine, tingene du gjør. La det vœre bygd på Guds ord, og de planene han har for deg. Ikke bygg på de tingene som kan se fristende ut fra utsiden, men på Gud. Som er den samme Gud gjennom hver eneste storm.Ingen kommentarer: