onsdag 2. april 2014

Et slag i trynet

Noen ganger treffer livet en som et slag i trynet. Det kan være ting du var forberedt på, eller ikke forberedt på. Noe som ikke ble som du hadde trodd eller håpet på. Det kan være store ting, eller små ting. Men de blir som en vegg, et slag i trynet.

Et slag som gjør alt det kan for å sette deg ut av spill.
Et slag som får deg til å lure på alt du trodde du visste.
Et slag som får deg til å tvile på om du egentlig kjenner Guds stemme.

Men et slag som også får deg til å skjønne at det eneste du vil er å krype opp i Guds fang, med alle spørsmålene, alle tårene, all frustrasjonen, og all tausheten.

De slagene kan være tøffe, og ta litt pusten ut av en. Jeg vet ikke hvilket slag du har opplevd, eller kanskje opplever. Men jeg vet at når jeg får et slag i trynet må jeg bestemme meg. Jeg må bestemme meg for ikke å stenge Gud ute fra situasjonen, men ta han med, selv om jeg ikke skjønner alt. Jeg må bestemme meg for å tillate det hjertet mitt lengter etter, som er å være tett på Gud, selv om ting gjør vondt. Jeg tillater følelsene, og må ta tida til hjelp. Jeg må bestemme meg for å stole på Guds forstand, og ikke min egen. 

Slaget kan være lite eller stort, men ikke la noe slag sette deg ut av spill. Reis deg, og støtt deg til Gud. Og husk at ikke noe slag er verken for stort eller for lite til at han støtter deg. Stol på han, og gi deg helt til han. Ved å gjøre det ærer du han midt i det du ikke forstår. Ikke trekk deg bort, kryp nærmere..


..med alle spørsmålene, alle tårene, 
all frustrasjonen, og all tausheten..Ingen kommentarer: