lørdag 29. mars 2014

Nytt album fra Kari Jobe!

Denne uka kom Kari Jobe med det nye albumet sitt. Jeg har kjøpt det, og synes det er SÅ bra! Masse tekster som er såpass enkle at hverdagslivet lett kan kobles på. Samtidig som plata virkelig peker på Gus som stor og majestetisk. Så ja; jeg anbefaler deg å kjøpe den.

Jeg er veldig glad for at f.eks Kari Jobe skriver låter og gir de ut. Det ligger så enormt mye arbeid bak, og jeg vil tro at det, sammen med den store gleden og œre, også ligger noen kamper. Jeg vet også at det ikke er gratis å gjøre noe sånn, selv om vi kanskje skulle ønske det. Hvor fort er det ikke at vi lytter til låter på Youtube eller spotify, der de som har gitt den ut får minimalt tilbake for det? Bestem deg for å kjøpe den på itunes, og vœr på den måten med å støtte Kari Jobe, og alt det hun gjør :)Så da ønsker jeg deg en god lørdag - 
og sier gled deg til du har fått lasta den ned og kan sette den på!Hvis noen måtte lure; dette er ikke en annonse, bare mine tanker og anbefalinger.Ingen kommentarer: