fredag 28. mars 2014

Foran Jesu føtter

Hvis du er som meg, så er det noen ganger vanskelig å konsentrere seg i lovsang. Det er vanskelig å holde tankene borte fra alt annet, det er vanskelig å ikka la blikket falle på alt som skjer rundt meg. Ikke fordi jeg vil det, men fordi det er noe som prøver å ta fokuset mitt bort fra Gud. Jeg ønsker å lovsynge, men må jobbe med å holde de andre tankene ute.

Vet du hva jeg ofte gjør da? Historien om Marta og Maria i Lukas 10, har jeg snakket om før. Det er en av favorittene mine, nettpp fordi den viser viktigheten av å sette seg ned sammen med Gud, og bare la han tale til oss. La Han fortelle deg sine tanker, som da kan legge seg i hjertet ditt, der ingenting kan ta de fra deg. Noen ganger snur jeg situasjonen rundt. De gangene jeg lovsynger, men synes det er vanskelig å konsentrere meg ser jeg for meg at jeg er Maria, som sitter foran Jesu føtter. Men det er ikke han som snakker, det er meg. Han sitter rett foran meg, og jeg forteller han alt jeg vil. Gjerne da det teksten på sangen vi synger sier.

Jeg vet ikke om dette kan funke for deg, men det gjør det ofte for meg. Så ta det med deg som et tips, og test det. Lukk øynene dine. Se for deg at du sitter rett foran Jesu føtter. Du har hele oppmerksomheten hans, og kan synge sangene rett fra ditt hjerte til hans.


Ha en god fredag :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk, trengte virkelig denne påminnelsen! Tusen : )

Anonym sa...

*takk ; D

Fjordheim sa...

Ja det er godt å være ved Jesu føtter.
Men som du skriver, mange ganger vanskelig
å klare å konsentrere seg om å bare være der.
Takk for viktige og fine ord.
Ønsker deg ei velsignet god helg :)

A worshipping heart sa...

Anonym; ha en fortsatt god helg! :)

Fjordheim: det er det beste som finnes :) God helg til deg også!