mandag 24. februar 2014

Oppdatering 2: Bok

I kveld fant jeg ut det var på tide med en aldri så liten oppdatering. Det begynner nemlig å bli en god stund siden jeg fortalte at jeg skriver bok. 1,5 år.. Så har du ikke fått høre så mye mer enn det egentlig, bortsett fra noen drypp her og der, blant annet på instagram (idajgroth).

Så hvordan går det da med denne boka? Har jeg lagt det helt på hylla? NEI :)

Jeg jobber fortsatt med den, ofte ukentlig. Er egentlig ferdig med å skrive manus til hele, men så dukker det ofte opp nye ting jeg kunne tenke meg å ha med, som jeg må formulere og få til å passe inn. Samtidig leser jeg gjennom alt, og Johannes leser gjennom alt, for å renskrive. Det er fasinerende hvor mange ganger jeg kan klare å bruke det samme ordet i et avsnitt uten å legge merke til det, og denne type ting må jeg prøve å rette opp i. Og dette er prosessen før jeg sender det fra meg. Videre derfra regner jeg med det også blir en stor prosess. Men jeg koser meg med det, og jeg ser at det går fremover. 

Det er rart med det, når det er en hjertesak. Man brenner for det, drømmer om det. Så blir man samtidig skeptisk til seg selv, og redd for å gjøre noe feil. Man vil så gjerne få frem alt det hjertet lengter etter å få frem.

Dette var en liten mini-oppdatering. Jeg gleder meg til den dagen jeg kan fortelle deg at boka er klar, ferdig trykket! Så vil jeg også si at jeg tar imot all forbønn for dette med stor takknemlighet og åpne armer. 

Hvordan går det med drømmene dine? Har du tatt steget ut i de? Hvis ikke - gjør det! Og dersom du har det, men tenker at det er ganske lenge siden, og at du egentlig ikke ser målet enda..du er ikke alene! Som sagt, det 1,5 år siden jeg begynte, og jeg er fortsatt ikke i mål. Her tror jeg trikset er å se verdien i veien frem mot mål. Se på alt du kan lœre, alt du kan gjøre, alle menneskene du kan nå med Guds kjœrlighet, hvordan du vokser i Gud..og plutselig kan du si at du lever drømmen din :)

Ha en velsignet uke!

- Ida - 


Ingen kommentarer: