onsdag 26. februar 2014

Det viktigste jeg gjør..

I dag har jeg lyst til å minne deg på en ting. En ting jeg har skrevet om mange ganger før, men som jeg selv bare skjønner mer og mer hvor viktig er, og som jeg samtidig vet hvor lett det kan vœre å ikke få til. Å vœre en Maria.. (Gutter, det gjelder dere også)

Noen dager er mer produktive enn andre, og det er helt greit. Her for litt siden hadde jeg en ganske produktiv dag, og en del av det jeg gjorde dreide seg rundt lovsang og tjenesten min. Og på en måte hang jeg med Gud hele veien da, han var med på det som skjedde. Litt utpå kvelden sa jeg meg ferdig med det jeg skulle ordne, og kjente en skikkelig lengsel. En lengsel etter Gud, etter å bare vœre en Maria. Hadde jeg ikke vœrt med Gud hele tida da? Jo, på en måte. Han var til stede, men jeg drev samtidig og fikset og ordnet ting. Nå trengte jeg å koble ut alt, og kun vœre med Gud.

Jeg skrudde av nettet på mac'en, skrudde av både lyd og nett på telefonen, satt på lovsang, og var med Gud, helt alene. Jeg satt meg ned (les: la meg på sofan) og lot han tale til meg, minne meg på ting. Jeg lå der ikke sånn innmari lenge, men det var likevel det beste med hele kvelden! Det beste! Og det viktigste med hele kvelden! Og det sier jeg med hele hjertet mitt, skulle gjerne ropt det ut. Det var det aller aller beste, det var det jeg lengtet etter.

Dette er livsviktig for meg. Jeg trenger det for å bli minnet på hans kjœrlighet til meg, jeg trenger det for å bli minnet på hvorfor jeg gjør alle de tingene jeg gjør, og jeg trenger det for å bli minnet på at forholdet mitt til Jesus er livsviktig - viktigere enn alle tingene jeg gjør. Det er da han taler til hjertet mitt, og det er der livet kommer fra. Har jeg visst dette en stund? Ja, visst det kjempe godt. Det kan det hende du også har. Men som jeg skrev over, så vet jeg også hvor lett det er at det sklir ut.

Ikke la det gjøre det. Velg å gi Gud litt tid der du gir han hele hjertet ditt, og hele oppmerksomheten din (selv om du nettopp har lagt ut et bilde på instagram og er spent på hvor mange likes du får..). Det er livsviktig. Min bønn for oss er at vi skal lengte så etter mer av Gud at vi ikke kan la vœre å vœre en Maria. La det bli din bønn også.Ingen kommentarer: