onsdag 8. januar 2014

Ukens lovsang: The heart of worship

Michael W. Smith

When the music fades
all is stripped away
And I simply come
Longing just to bring
something that´s of worth 
that will bless Your heart

I'll bring You more than a song
for a song in itself
It's not what You have required
You search much deeper within
through the way things appear
You're looking into my heart

I'm coming back to the heart of worship
Where it´s all about You
All about You Jesus
I'm sorry Lord for the things I've made it
When it's all about You
All about You Jesus

King of endless worth
Noone could express
How much You deserve
Though I'm weak and poor
All I have is Yours
Every single breath

Denne sangen treffer hjertet mitt nesten hver gang jeg hører den. Den gjorde nok ikke det på samme måte da jeg var litt yngre, for da handlet det mest om at jeg lovsang fordi det var min måte å respondere til Gud, min måte å gi noe tilbake. Det gjør jeg fortsatt, samtidig som lovsangen har blitt så mye mer. Jeg er veldig glad for alt jeg har opplevd, og at lovsang har blitt en så stor del av meg. Jeg er veldig glad for alle tankene og meningene, alle valgene, alt det praktiske.. Men jo mer det blir av det, jo oftere trenger jeg å minnes på hva lovsang handler om. Det handler bare om Jesus. Det er derfor vi lovsynger. Det er Han vi lovsynger.

Og delen I'll bring You more than a song..fantastisk! Gud søker dypere enn bare sangen vår. Han elsker sangen vår, og måten vi uttrykker oss gjennom den. Men Han søker hjertet vårt. Han søker der sangen kommer fra. Noen ganger føler jeg ikke sangen min strekker til. Noen ganger føles den fattig, tom, og at den ikke helt klarer å uttrykke det jeg faktisk vil. Da er det så godt å vite at Gud ser hjertet mitt, der sangen kommer fra.

Ønsker deg en god uke videre!

1 kommentar:

Spirea sa...

Så fint skrevet om en nydelig sang. Jeg er enig, den treffer også meg! :) Og du, jeg vil bare få ønske deg et godt nytt år. Må 2014 bli et år fullt av velsignelser og gleder for deg. Gud velsigne deg og dagene dine. mange klemmer fra meg :)