onsdag 15. januar 2014

Ukens lovsang: Christ is enough for me

Hillsong Live

Christ is my reward
and all of my devotion
There is nothing in this world
That could ever satisfy

Through every trial my soul will sing
No turning back, I've been set free

Christ is enough for me
Christ is enough for me
Everything I need is in You
Everything I need 

Christ my all in all
the joy of my salvation
And this hope will never fail
Heaven is our home

Through every storm my soul will sing
Jesus is here, to God be the glory

I have decided 
to follow Jesus
No turning back
No turning back

The cross before me
The world behind me
No turning back
No turning back

There is nothing in this world that could ever satisfy.. Noen ganger går vi gjennom ting som er utfordrende, og det kan vœre fristende å gi opp. Men dersom du da stiller deg spørsmålet om det egentlig er et seriøst alternativ å gi opp, vet jeg for min egen del hvertfall, at svaret er nei. For det er ingenting annet som vil vœre bedre enn å leve tett på Gud. Når jeg tenker meg om og lytter til hjertet mitt; det er ingen bedre alternativ.

Christ is enough for me.. Å minne seg selv på dette er så bra! Vi trenger å minne oss selv på at Gud er nok, han har alt vi trenger. Han har den visdommen vi trenger for å ta rette valg. Han har mer kjœrlighet til oss enn vi kan forstå. Han har omsorg for oss og det vi driver med. Han er en pappa som ønsker å velsigne oss med det vi trenger, og med gode gaver. Han har den styrken vi trenger, og han gir oss masse håp. For en Gud!

Through every storm my soul will sing.. Stormene kommer, og de føles hard og brutale noen ganger. De føles uoverkommelige, tunge og endeløse. Bestem deg for at sjelen din skal synge gjennom stormen. Kommander sjelen din til å gjøre det, på tross av tanker og følelser. Du kommer gjennom, og sterkere ut av det. 

I have decided to follow Jesus! Elsker å synge ut dette! Du vet du har bestemt deg for det, men så er det noen dager man kan glemme det litt. Eller kanskje man har lyst til å glemme det fordi det føles vanskelig. Ikke gi deg! Du har bestemt deg, og du fullfører. Syng med med glede - dersom du kjenner det faktisk sprudler over av glede. Og syng det med tårer - dersom du trenger å synge det o litt frustrasjon og fortvilelse.

The cross before me.. Skjønner du hva det betyr? Gud har vunnet - og de tingene som ligger foran deg har han allerede vunnet over. Gå inn i alt du møter på med den innstillingen - vit at seieren er allerede vunnet!3 kommentarer:

Frøydis sa...

Flott tekst og bra kommentarer! Jeg skal søke etter melodien og synge den på møte når jeg har lært meg den!

Victoria Gjerde sa...

Herlig! :)

Denne sangen ble veldig sterk for meg etter jeg fikk høre historien bak.

Det var en nyfrelst mann fra India, fylt av Guds ild, for omtrent to hundre år siden. Politimesteren som hatet vekkelsen som utspant seg der, bad denne mannen om å fornekte Jesus Kristus, men han svarte; "I have decided to follow Jesus. No turning back, no turning back." Så drepte de sønnene hans og truet han igjen med å fornekte Jesus Kristus, og mannen svarte; "Though no one joins me, still I will follow. No turning back, no turning back"(en del som ikke har blitt med i sangen). Så drepte de etterpå kona hans og bad han igjen om å fornekte Jesus Kristus, ellers ville også han bli drept. Svaret hans lød da; "The cross before me, the world behind me. No turning back, no turning back". Så drepte de mannen, mens flere andre kristne brødre stod å så på og ventet på at de skulle bli drept. Men etterpå dette ble politimesteren som hadde fått dette utført, fylt av tvil. Han lurte på hva som gav denne mannen slikt mot? Hva var det med denne Jesus som var verdt å ofre livet for? Hvilken kraft var det i denne merkelige, nye Gud? Helt overvelmet av dette, falt politisjefen på knærne og bestemte seg for å følge Jesus... både han og hele landsbyen!

Christ IS enough for me!

A worshipping heart sa...

Frøydis: gjør det - den er SÅ bra! :)

Victoria: Oi, det har ikke jeg hørt før! Guri malla, det er en ganske surrealistisk situasjon å være i. Men ja; da blir sangen desto sterkere! Ha en fortsatt fin uke :)