lørdag 25. januar 2014

Stole på Gud

Her om dagen fikk jeg tlf fra en liten gutt vi kjenner. Han fortalte at de skulle til Oslo, og lurte på om vi kunne treffes. "Det kan vi selvfølgelig få til" - svarte jeg og Johannes. "Ok, hade bra" sa det i andre enden. Rett etterpå ringte mamman hans opp igjen, for vi måtte avtale hvordan vi skulle gjøre det. Hvor og når. Men hele den situasjonen fikk meg til å tenke litt. 

Gud sier vi skal bli som barn, og jeg tror vi har noe å lœre av denne gutten. På samme måte som han spurte oss om det han lurte på, og fikk et svar, kan vi spørre Gud om ting vi lurer på, og få svar. Vi får svar gjennom at han taler til oss, gjennom at andre gjør det, eller gjennom bibelvers. Men så.. Da han hadde fått svaret sitt la han bare på. Han bekymret seg ikke over hvordan det skulle gå, hvordan vi skulle få det til. Han hadde fått vite at vi skulle treffes, og da stolte han 100% på at det kom til å ordne seg. Selvfølgelig, vi hadde jo sagt det. I denne situasjonen måtte faktisk mamman hans ringe opp igjen, fordi vi måtte avtale litt mer for å få det til. Men kanskje vi skal bli flinkere til å stole på det Gud sier - og ikke prøve å finne ut hvordan i alle dager det skal gå, eller hva vi må gjøre for å fikse det?

Det er også en måte å œre Gud på. Vi œrer Han verd å stole på det han har sagt, stole på at Han kommer vil å fikse det..

Himmel og jord skal forgå, 
men min ord skal aldri forgå!
Matt 24:35

Ønsker deg med dette en god lørdag og en god helg!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Det var en veldig fin påminnelse :)

A worshipping heart sa...

Så bra å høre Kristin! Jeg trengte den påminnelsen selv :) God uke fra meg!