søndag 12. januar 2014

"Jeg ønsker bare å vœre med deg.."

Har du noen gang opplevd at Gud kaller på deg og på hjertet ditt? Det har jeg. Jeg husker det kjempe godt, som om det skulle vœrt i går. Det er ganske mange år siden, og det var under lovsangen på et møte jeg var på i menigheten der jeg vokste opp. Gud dro virkelig på meg, og det eneste jeg opplevde var at han så veldig gjerne ville at jeg skulle komme og vœre sammen med Han. Ikke gjøre noe, bare komme, mens lovsangsteamet sang "Åpne ditt hjerte der hvr du står, han gir salve til dine sår.."

For litt siden hørte jeg denne sangen igjen, og Gud minnet meg på noe. "På samme måte som jeg den gangen der vil du bare skulle komme til meg, så vil jeg det nå." Jeg tror ikke det er noe han ville minne bare meg på, men deg også. Ettersom vi blir mer og mer aktive, og mer og mer kjent med det med lovsang, så gjør vi det kanskje til en greie der det handler  om at vi gir. Og ja; når vi lovsynger gir vi vår sang, og œre, til Gud. Men vi må huske på at Gud kaller på oss. Gud kaller på oss og ønsker at vi skal komme til Han.

Han drar i hjertene våre, og vil bare vœre sammen med oss, vise oss at han bryr seg og er tilstede. Skjønner du hva jeg sier? Han ønsker virkelig at du skal komme nœr Han, han lengter etter deg. Ikke hva du kan gi, eller hvordan du kan lede lovsang.. Bare komme til Han. La lovsangen din vœre en respons på at Han sier det.

Ta dette med deg videre. Husk det, og vit at det alltid er sant. 

Og ha en velsignet søndag :)2 kommentarer:

Ingar sa...

Takk for et nydelig innlegg om hvordan Gud kaller på hjertet vårt. Ja, jeg har opplevd det, og jeg har vært både ulydig og lydig når han kaller... Men ingenting er som å sitte på Fars fang og bare gi Han hele hjertet!

A worshipping heart sa...

Jeg har nok også vœrt både lydig og ulydig. Men ja; ingenting er som det! God uke :)