fredag 3. januar 2014

Ingenting du har gjort, eller ikke har gjort..

I dag har jeg lyst til å fortelle deg en ting.. Ingenting du har gjort, eller ikke har gjort, kan hindre deg i å komme til Gud. Kan hindre deg i komme fremfor Gud i lovsang.

For så høyt som himlene er over jorden, 
så stor er Hans nåde mot dem som frykter Ham.
Så langt som øst er fra vest, 
har Han tatt våre overtredelser bort fra oss.
Salme 103:11-12

Vi kan så fort se på de tingene vi kanskje har gjort galt, og tenke at pga det kan vi ikke komme fremfor Gud. Var det ikke derfor Jesus døde på korset og sto opp igjen? Han døde for de tingene som vi tror hindrer oss. Det betyr ikke at du kan fortsette å leve på den måten, men du kan be om unnskyldning. Komme fremfor Gud, innrømme at det var feil, og at du ikke ønsker å leve sånn. Og det kan du gjøre mange ganger.

Så kan vi fort se på de tingene vi ikke har gjort. Vi har ikke vært i kirka på mange år. Vi har ikke brydd oss om Gud på alt for lenge. Vi har egentlig forkastet troen litt. Vi tror det finnes en Gud, men tenker ikke stort over det i hverdagen egentlig. Tror du det har gjort Guds kjærlighet til deg mindre? Nei. Ingenting du gjør, eller ikke gjør, kan få han til å elske deg mer eller mindre. Hans kjærlighet til deg er uendelig, og det betyr også at ønsket hans om at du skal komme til Han står fast.

Ta dette med deg videre, og vit at jeg sier det 
med hjertet mitt og en bønn. 
Ingenting du har gjort, eller ikke har gjort, 
kan hindre deg i å komme til Gud. 
Kan hindre deg i komme fremfor Gud i lovsang.
2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ønsker deg et velsignet godt nytt år.
Takk for alt du deler :)

A worshipping heart sa...

Godt nyttår til deg også! :)