søndag 8. desember 2013

Nytt layout :)

For litt over 3 år siden startet jeg å blogge, og bloggen har blitt en stor hjertesak for meg. Jeg tror det er noe Gud kaller meg til, og jeg koser meg virkelig med det! Det er givende og lœrerikt. Det er nok ikke alltid jeg selv føler at det jeg skriver er verken bra eller viktig. Men da er det så oppmuntrende for meg å få tilbakemeldinger på at det faktisk er det.

TAKK for kommentarer dere legger igjen. Sammen med lengslen i hjertet mitt som drar meg til å skrive, så gir det meg et lite spark bak til å fortsette - fordi jeg ser at det kan bety noe.

Og TAKK til min kjœre Johannes for alle timene du har lagt ned i å hjelpe meg med nytt layout. Du er helten min!

Håper dere liker det, og fortsetter å titte innom fremover. Jeg fortsetter som vanlig, med det samme hjerte for lovsang, som går gjennom livets mange oppturer og også utfordringer som jeg vokser på og lœrer av.

- Ida - 


6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin det nye designet ble!!! :)

Du har en veldig fin og inspirerende blogg! :)

Anonym sa...

Så fin det nye designet ble!!! :)

Du har en veldig fin og inspirerende blogg! :)

Anonym sa...

For en meget vakker & hjertelig blogg du har! Men synes det tar så lang tid før det skulle bli vekkelse & reformasjon i Norge,Europa & i hele vesten!
Gleder meg til det! Men jammen tar det lang tid før det skulle skje! Ellers blir jeg grepet av det skriver!

Hilsen fra en Gutt!

Kristin sa...

Kjempefin layout! :)

A worshipping heart sa...

Tusen takk!! :)

Anonym sa...

Fantastisk look! Just love it!!

Linda