tirsdag 31. desember 2013

GODT NYTTÅR!!

Da nærmer vi oss slutten av 2013 dere - og starten på et nytt år.  Jeg har lyst til å benytte anledningen igjen til å si takk. Takk for at du leser bloggen min, om det er en gang i året, eller om du ofte er innom. Takk for kommentarer, mailer, spørsmål og oppmuntringer. Takk for at du gjør sånn at jeg kan oppleve at det å gjøre det Gud legger på hjertet mitt betyr noe. Min bønn for det neste året er at det jeg skriver kan fortsette å oppmuntre, inspirere, kanskje få deg til å tenke, søke et liv tettere på Gud, og et liv som er en lovsang.. At det ikke skal være tomme ord, men ord fylt av liv.

Her om dagen gikk jeg og Johannes tur. Det som skjer når vi gjør det, er at vi ofte snakker om andre ting enn det vi gjør når vi er hjemme. Ved siden av mye useriøst tøys snakker vi om drømmer, tanker, hva vi tror Gud sier, hva vi merker han pirker borti oss om. Det er så lett å ha mange drømmer og tanker, men det er også så lett at de ikke får noen konsekvens for hvordan vi lever livet vårt. Jeg har mange drømmer. Men vet du hva? Jeg må ofte gjøre valg for hvordan jeg lever livet mitt for at de skal kunne leves, og de valgene må jeg ofte ta flere ganger. Jeg bestemmer meg for noe. Så er det ikke alltid det går, og jeg må bestemme meg på nytt og på nytt. Men jeg gjør det, fordi jeg blir minnet på drømmene mine. Vikigheten i de, og hvordan jeg tror Gud bruker meg gjennom at jeg lever de. Sett deg selv i situasjoner der du blir minnet på hva du er kalt til, der du må bestemme deg for ting, der drømmene dine får konsekvenser. 

Jeg ber om at du skal gå inn i et år der du lever tett på Gud, og gjennom det går på den veien han har forberedt for deg. Noen ganger tar livet vendinger vi kanskje ikke var forberedt på. Andre ganger kommer det vendinger vi var forberedt på, men som fortsett krever noe av oss. Jeg ber om at du skal følge det Gud sier, sånn at du lever til det fulle der du skal være. Vi er alle kalt til forskjellige ting til forskjellige tider i livet. Lev tett på Gud, sånn at du hører dersom han sier at du kanskje skal ta et nytt steg. Et steg som kanskje ser annerledes ut enn livet du har levd de siste 7 årene, men som er det han kaller deg til nå. Følg det, du kommer ikke til å angre. Vit at du er kalt til å leve et stort liv, gjennom å leve tett på en stor Gud.

Og velg å ære Gud i det du står og går i. Velg å ære Gud med gjerningene dine, med ordene dine og handlignene dine. Lev et liv  i lovsang, på en naturlig måte.


Gud velsigne deg og dine med et år fylt av kjærlighet, tro, trygghet, håp og glede!

- Ida - 


2 kommentarer:

Ingar sa...

Ønsker deg et velsignet godt nyttår!

Takk for alt du deler og din trofasthet i Herrens tjeneste, enten det er i lovsangsteam og møtesammenheng eller her på bloggen!

A worshipping heart sa...

Godt nyttår til deg også Ingar, og takk for oppmuntrende ord :)