onsdag 18. desember 2013

18. des: Ikke glem det viktigste..

Noen ganger må jeg minne meg selv på noe, senest for noen dager siden. Jeg skjønner at jeg må minne meg selv på det, fordi jeg merker en eller anna lengsel, og at noe ikke er helt som det burde. En lengsel etter Jesus - midt i alt som egentlig handler om han.

Jeg vet jeg har skrevet om det før, men likevel må jeg minne oss på det igjen - at vi ikke må glemme Jesus fremfor alt. Vi må ikke bli for opptatt av drømmene våre, det at vi får gjøre de tingene vi tror Gud kaller oss til, det at vi får ta nye steg, det å tjene - at vi glemmer hvorfor vi gjør det, og at vi glemmer å elske Jesus. 

Hvis jeg og Johannes ikke får nok tid sammen, og den tiden vi da har sammen handler om noe vi må fikse, planlegge og gjøre - så merker jeg veldig fort at jeg trenger påfyll. Vi vet at vi elsker hverandre uansett, men det funker ikke å bare fokusere på alt rundt som skal fikses. 

VI vet at vi elsker Jesus, og at det er han vi tjener, men det funker ikke i lengden å fokusere på alt rundt. Vi må minne oss selv på det viktigste. Det å elske Jesus. Det at det er det alt handler om. Det at han vil fortelle at han elsker oss - deg&meg - og ønsker å høre det tilbake. Det at Han er nok.

Ikke la lovsangen bare bli en sang. La det være en sang som kommer av at du husker og velger det viktigste. Jesus.


"Min lovsang skal alltid være om Deg"
Salme 71:6 


1 kommentar:

Fjordheim sa...

Viktige ord, Jeg springer lett fra det ene
til det andre av gjøremål som har med menigheten å gjøre.
Men det er jo ikke nok bare å tjene han.
Vet jo det, men det blir så fort slik.
Takk for påminnelsen :)
Ha en velsignet god dag :)