søndag 15. desember 2013

15. des: Det tredje lys

Nå tenner vi det tredje lys
Det er et hellig tall
Vi venter på at kongen vår
skal fødes i en stall

Den siste uka nå har jeg fått erfare litt av hvor skjørt livet kan være.. Det er mye som kunne vært sagt, og som jeg gjerne skulle brukt mange ord på å si. Men jeg tror jeg bare har lyst til å minne oss på å ta vare på hverandre. Minne oss på å fortelle hverandre hva vi betyr, og at vi er glad i hverandre. Man vet ikke hvor viktig det kan være.

Samtidig går mine mange tanker og bønner til en kamerat av oss, sønnen deres og den nærmeste familien. Som denne uka måtte si "på gjensyn" til sin nydelige kone, mamma, søster og datter. Ei som har vist kjærlighet til de rundt seg på en renere måte enn jeg noen gang har sett og opplevd. Ei jeg var så veldig glad i, og gleder meg til å få se igjen. Ei som jeg beundrer, og er takknemlig for å ha fått kjenne. Ei som nå får lovsynge sammen med englene i himmelen.
Ingen kommentarer: