onsdag 11. desember 2013

11. des: Se opp!

Jeg har en greie for små glinsende ting. Det er noe av det fineste jeg vet! Og det tror jeg Gud vet, så han har flere ganger brukt det for å minne meg på ting. En gang for noen år siden skulle jeg på denne tiden av året ta bussen fra Oslo og hjem til Froland på kvelden. Da jeg kom til Drammen hadde de en sånn lyskaster som lyser opp i lufta, og beveger seg. De har sikkert et eget navn, men det kan ikke jeg..  Det så egentlig ikke ut som det snødde, men da jeg kikka opp der det lyste, så kunne jeg se at det falt bittesmå glinsende krystaller..

Noen ganger i livet glemmer vi å se opp. Vi glemmer å løfte blikket, og da er det ikke så lett å få øye på alle de velsignelsene som faller ned over oss. 

Jeg tror Gud daglig velsigner oss. Og Gud liker å gjøre oss glad! Jeg tror han blant annet liker å vise meg glinsende ting, fordi han vet hvor fint jeg synes det er. Men jeg måtte se opp for å få øye på det den gangen der. Det er ikke sikkert glinsende ting er det du ønsker å se, eller trenger å se. Men likevel; se opp. Velg å se på Jesus i små hverdagslige situasjoner, og se at han velsigner deg. Se at han er tilstede, og ønsker å gjøre deg glad.


Og de som kjenner Ditt navn, 
skal sette sin lit til Deg.
For Du, Herre,
har ikke forlatt dem som søker deg
Salme 9:11


Ha en god dag :)


Ingen kommentarer: