lørdag 30. november 2013

Julekalender

Hei kjære deg som tar deg en tur innom bloggen min :)

Det er snart desember, vi teller for alvor ned til jul..og jeg fortsetter tradisjonen med adventkalenderen min.  Så fremover vil du daglig finne en liten oppmuntring her. Om det er bibelvers, sang, eller andre tanker.

Håper det kan være til oppmuntring for deg. Så ønsker jeg deg en god førjulstid! Nyt dagene, gjør ting som får deg i julestemning, og unngå stress og jag. Løft blikket mot hva julen og adventstiden egentlig handler om..

"Du stjerne over Betlehem
send dine stråler ned
Og minn oss om at julens bud
er kjærlighet og fred"


1 kommentar:

Fjordheim sa...

Så koselig da. Det skal jeg jammen følge med på.
Jeg har en egen bloggkalender.
Englekalenderen. Er vel tredje året den er i gang nå.
I år har jeg lagt til et bibelvers hver dag som omtaler
engler. Er jo så populært med engler,
men ofte med feil fokus.
Derfor håper jeg mine små blogginnlegg kan være med
å vise at engler faktisk er sendebud fra Gud.
Ønsker deg en flott 1. adventssøndag :)