lørdag 7. september 2013

"Salvet og kreativ"

Nå setter vi straks kursen mot Hamar. Vi er nemlig så heldige å få vœre med på lovsangshelgen "Salvet og kreativ" sammen med Harald Høidahl. Mer info finner du herDer skal vi bruke dagen i dag på seminarer og workshops - før det i kveld blir lovsangsfest. Vi deltar også på møtet i morgen formiddag.

Jeg har store forventninger til hva Gud skal gjøre i både mitt og andre sitt liv - og jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennsker, få dele litt av det Gud har lagt på hjertet mitt, og stå i tjeneste sammen med, og bli inspirert av, fantastiske mennesker.

Så; er du i Hamar-området er du mer enn hjertelig velkommen til å vœre med, og jeg har veldig lyst til å hilse på deg :)

Ellers ønsker jeg alle en velsignet god helg!


"Pris Herrens storhet sammen med meg,
la oss sammen opphøye Hans navn"
Salme 34:4

- Ida - 


Ingen kommentarer: