søndag 15. september 2013

Det bobler over..

..JEG ELSKER LOVSANG!

Vet du hva? Jeg elsker lovsang! Og noen ganger bobler det litt over. For litt siden var jeg syk. Det skjer som regel hver høst fordi jeg tror det er varmere enn det er..noen som kjenner seg igjen? Når jeg blir syk går det ofte ut over stemme min, og det gjorde det denne gangen også. Det endte med at jeg ikke klarte å synge, selv om jeg i løpet av den tiden var i flere settinger der det eneste jeg ville var å lovsynge. Da merket jeg hvor mye det betyr for meg.

Lovsang handler om så mye mer enn bare sangen, men likevel ble det å ikke kunne bruke stemmen min og synge til Gud er stort, stort, stort savn. Jeg følte ikke jeg klarte å uttrykke meg som jeg ville. Sjelen og hjertet mitt sang, bare ikke stemmen.. Og jeg skjønte på nytt hvor mye jeg elsker lovsang. Jeg elsker å synge til Gud.

Nå er jeg frisk igjen, stemmen er tilbake, og jeg synger igjen. Det er helt fantastisk!

Noen ganger tror jeg vi kan glemme litt hvor mye det betyr for oss. Vi kan glemme hva det gjør med oss å kunne synge. Vi kan bli så opptatt av alle tingene rundt, så opptatt av å lœre mer, og ta nye steg, at vi glemmer gleden i det. Ikke gjør det. Ikke glem hvorfor du begynte å synge i utgangspunktet. 

Jeg er så takknemlig for å kunne lovsynge. Jeg tror jeg er skapt til å lovsynge. Jeg tror Gud liker min lovsang. Jeg tror det skjer store ting når vi lovsynger.

Ja, det bobler litt over om dagen - gleden over å kunne synge lovsang. Oppmuntringen min til deg i dag er å bevare gleden i det du også. Ja, vi skal ta steg og utvikle oss - men husk å nyte det å helt enkelt kunne synge. Jeg tror Gud liker når vi husker på det og koser oss bare ved det å kunne gjøre det.

"Lovsyng Gud, lovsyng!
Lovsyng vår Konge, lovsyng!"
Salme 47:7


Ha en velsignet søndag :)2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for påminnelsen! :)

A worshipping heart sa...

Anonym: Takk for kommentar, og god uke fra meg :)