lørdag 17. august 2013

Ukens lovsang: Gjenklang

Impuls


Du er strålende som morgenstjernen
Du lyser opp min sti
Du har gitt meg en ny sang og synge
en himmelsk melodi
Å kjenne deg er det vakreste som
meg noen gang har hendt
Du er sangen som vil alltid klinge
I evighetens hjem

Ingen, ingen, ingen er som du
Ingen, ingen, ingen er som du

Du har omveltet mitt hjerte
Du har gitt meg en ny sang
Om min sang den skal jeg synge
som en gjenklang av deg

Over alt hvor jeg skal vandre
Jeg vil alltid se mot deg
La mitt liv for alltid skinne
som et gjenskinn av deg


Du er sangen som vil alltid klinge i evighetens hjem.. Det er litt fasinerende å tenke på at lovsangen lød for 1000 år siden.. David skrev salmer, og sang fra dypet av sitt hjerte. Og vi synger sanger som ble skrevet for lenge siden, samtidig som vi synger sanger vi skriver nå. jeg tror ikke det nødvendigvis er pga selve sangen, men Gud i sangen. Gud rører ved oss gjennom sangene, og vi får uttrykke oss fra dypet til Gud. Det er Gud vi synger om, og det er han - gjennom blant annet sangene - som alltid har, og alltid skal klinge.

Om min sang den skal jeg synge som en gjenklang av deg.. JEG vil synge. Jeg vil være en som synger sanger som kan være en gjenklang av den Gud er. På flere måter.. ved at vi synger tekster som forteller hvem han er. Og ved at vi bruker musikken for å uttrykke hvem han er på måter ord ikke klarer det.

Over alt hvor jeg skal vandre, jeg vil alltid se mot deg.. Hva vi møter på som mennesker er forskjellig. Men en ting vi har til felles er at vi møter på ting der vi må bestemme oss for å se mot Gud. La det være noe du bestemmer deg for i dag; at du skal se mot Gud, og den Han er, i livets situasjoner.

La mitt liv for alltid skinne som et gjenskinn av deg.. I tillegg til at vi synger sanger om Gud, så skinner livene våre. Og hva skinner de av? Jo, det vi fyller oss med. Velg å fylle deg med Guds ord, og den han er. Velg å være i Hans nærvær - hvor enn du føler du finner det. Om det er i bønn, i lovsang, på tur i fjellet.. Og la livet ditt være et gjenskinn av den Gud er for alle rundt deg.

Denne sangen finner du på den nye EP'en til Impuls, som jeg skrev litt om HER. 


Ha en fin helg :)


Ingen kommentarer: