torsdag 22. august 2013

Rene føtter?

Forrige helg var vi på en samling sammen med en gjeng mennesker som vi setter så pris på! Mennesker som lever œrlige liv, lever for noe større, tar steg i tro - og oppmuntrer andre til det. Han som holdt en liten apell den kvelden hadde fått en tanke fra Gud, som han var lydig på..at vi skulle vaske hverandres føtter. Det er lov å synes det er rart - du er helt sikkert ikke alene om det. Jeg kan selv tenke at det er litt rart å gjøre, om jeg ser det for meg. Men vi gjorde det, og det var noe fantastisk ved det. Jesus gjorde dette, han vasket disiplenes føtter.

Når vi lovsynger står vi på hellig grunn. Jeg tror vi noen ganger kan føle at vi ikke er verdige å stå der, nettopp fordi føttene våre kanskje er litt skitne. Vi har gjort noe, eller sagt noe, eller tenkt noe..som gjør at vi føler oss skitne. Vet du hva?

Jesus ønsker å vaske føttene dine på samme måte som han vasket disiplenes føtter. Han ønsker å vise deg at du er ren og verdig. Jeg sier ikke at det betyr vi kan leve akkurat som vi vil, jeg tror fortsatt vi skal prøve å leve etter det Guds ord sier. Vi snubler og faller, men da ber vi om tilgivelse og reiser oss igjen. Kanskje vi kan se på det sånn at spesielt de gangene vi ber om tilgivelse for noe vi har gjort, så vasker Jesus det av oss?


Bildet er lånt fra google.no


Tips og tanke fra meg; 
husk på dette neste gang du kommer fremfor Gud i lovsang. 

Dersom tanken om at du ikke er verdig dukker opp - 
minn deg selv på at Jesus vasker føttene dine rene. 

Minn deg selv på at du er verdig å komme fremfor Han, 
stå på hellig grunn - 
fordi han har gjort det han gjorde for deg, og det er nok. 

Navnet Jesus er nok, og du er verdig å lovsynge 
med hele hjertet ditt og alt du er!


Ingen kommentarer: