lørdag 3. august 2013

Innspilling av Live EP!

For ca 1,5 år siden fikk jeg og Johannes en drøm. Vi snakket om hvor deilig det hadde vært å dra til en litt rolig plass, være der over noen dager, og gjør en live lovsangsinnspilling. Vi har tenkt mye på det, snakket mye om det, vært innom mange forslag til hvor det kan skje..og denne uka har vi gjort det!

Vi fraktet lydutstyr og piano fra Oslo, og ned til Froland der jeg har vokst opp. Der har vi spilt inn 4 egneskrevne låter over 2 dager i ett lite hvitt kapell - drømmen ble satt ut i livet! Vi fikk med oss 4 gode og flinke musikere - som tok del i hjertet vårt rundt dette på en fantastisk måte. Vi er så takknemlige for det de bidro med, både musikalsk, og ved å å være der.

Jeg og Johannes dro derfra på onsdag både rørt, veldig takknemlige, og litt tomme for ord. Over hva vi hadde fått bruke de siste dagene på, og med en forventning til hva Gud kan gjøre gjennom det. Drømmen handler ikke om oss, og hva vi kunne få til. Men om å bruke det Gud har lagt ned i oss av kreativitet, og uttrykke oss til han. Uttrykke oss på en måte som kan hjelpe andre å vende seg mot Gud og se Han, og den Han er, i alle livets situasjoner.

Hva skjer videre? Det er litt mer å gjøre før EP'en er klar for trykk. Vi skal velge ut hvilket opptak vi vil bruke, legge på et par instrumenter som vi ikke hadde mulighet til å gjøre live, det skal mikses og mastres...for så å sendes til trykk. Så akkurat når den kommer vet vi ikke, men vi gleder oss veldig! Vi tror dette er en drøm Gud plantet i oss, og vi tror det er noe han vil bruke. 

Her er noen bilder fra dagene i kapellet. 
Ellers er det bare å følge med - så lover vi å holde dere oppdatert :)


Bilder er lagt ut på instagram. Følg meg der: "idajgroth"

4 kommentarer:

Papirkurven sa...

Gleder meg masse til EP'en! Hadde håpa å få en smakebit med instavideo, men....

Anonym sa...

Jeg er så stolt og takknemlig over det dere gjør! Gleder meg til fortsettelsen.Gå på drømmene Gud gir dere. Klem Kristine

Trine sa...

ÅÅÅÅ, jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg!!!

A worshipping heart sa...

Papirkurven: det gjør vi også :) Fare for at instavideo ikke hadde blitt så bra, siden vi hadde det meste av lyden i headset. Pluss at jeg ikke tenkte på det som en mulighet en gang..hehe.. Henger litt etter :)

Kristine: DU er god! Takk. Er glad vi tilfeldigvis møttes på Esso, og satser på at vi får til å treffes orntli neste gang vi er hjemme. Er så takknemlig for deg <3

Trine: Vi gleder oss veldig selv, og er veldig takknemlige :) Gleder meg til å snakke med deg!