fredag 5. juli 2013

Sommerstevne!

Da - tar jeg ferie i en ukes tid! Jeg og Johannes setter oss nå på toget på vei opp til Hamar. Vi er så heldige at vi skal få være med å lede lovsang på Sommerstevne på Hedmarktoppen - for en ære og et privilegium!

Noen andre som har tenkt seg dit? Si hei om du ser meg - det er bare veldig hyggelig.

Ellers gleder jeg meg til dager sammen med gode mennesker, gode samtaler, der vi skal bli bedre kjent, og tilbe Gud sammen. Ære Han, og løfte blikket mot Han - som er det tilbedelse handler om.

Videre skal jeg og Johannes koble helt ut på hytta på fjellet - som vi gleder oss! Dager uten planer, dager der vi får tid til å koble alt annet helt ut, dager der vi kan fokusere kun på hverandre, dager der all støyen rundt blir borte og det å høre Guds stemme blir enklere.

Har lyst til å oppmuntre deg til nettopp dette.. Se muligheten du har når det er litt roligere rundt deg til å lytte til Gud, og la Han tale til hjertet ditt. Plante sannheter, som ingen kan stjele fra deg i fremtiden. De sannhetene bringer liv, Guds ord er liv! Se muligheten du har til å lese i Bibelen, og be om at Gud skal gjøre det levende for deg. At Han skal åpenbare seg gjennom det, og at det skal få betydning for ditt liv, der du er nå.

Ønsker dere alle en velsignet god uke - håper dere nyter sommeren sammen med kjent og kjære, eller kanskje nye bekjentskap. 


- Ida -
2 kommentarer:

Trine sa...

ÅÅÅÅÅ!!!!!Kunne ønske jeg var på toppen og fikk bli ledet av deg!!!!

A worshipping heart sa...

Jeg gleder meg til å skype med deg Trine! :)