mandag 10. juni 2013

..og ikke la noen stjele skattene!

Forrige uke skrev jeg om at du ikke må gå glipp av skattene. 
Like viktig er det å ikke la noen stjele de fra deg om du først har fått de..

Tid med Gud der du kjenner hans nœrvœr, er en skatt! Det er en dyrebar skatt som betyr så inderlig mye mer enn andre ting vi ser på som viktig og avgjørende. Ikke la noen stjele den skatten fra deg!

En kveld for litt siden satt jeg og Johannes oss ned for å bruke litt tid med Gud. Vi koste oss veldig, og vi begge kjente at Gud var tilstede, han var nœr oss, og tok del i alle tankene vi hadde. Jeg opplevde masse bra, helt til..jeg begynte å stille spørsmålstegn ved tankene mine. Jeg begynte å stille spørsmålstegn ved livet jeg lever - om det er meningsfylt. Rett før hadde jeg takket Gud for at jeg får leve et meningsfylt liv.

Der og da skjønte jeg ikke helt hva som skjedde, men jeg ser det nå. Jeg brukte tid med Gud - en dyrebar skatt. Og den skatten var det en som ville røve fra meg. Hvordan? Ved å skyte noen løgntanker mot meg, og prøve å få meg til å tenke negativt om de tingene jeg nettopp hadde takket Gud for. Prøvde å få fokuset mitt bort fra Gud.

Jeg vil ikke la noen eller noe røve den skatten! Hvordan den blir røvet kan nok variere. Men bestem deg for å holde godt fast på den. Har du tid med Gud i Hans nœrvœr - ikke la noe komme å røve det fra deg. Det er verdifullt, og dyrebart.

"Men dere skal samle skatter i himmelen, 
der hverken møll eller mark ødelegger 
og tyver ikke bryter inn og stjeler.
For der skatten din er, vil også hjertet ditt vœre."
Matt 6:20-21

Vokt det, og vit at Gud har skatter for deg i overflod..
Vokt det, og la alle skattene føre til et liv i tilbedelse til Gud..


Ingen kommentarer: