torsdag 27. juni 2013

En ny skatt..

Jeg må vise dere noe!Denne skatten fikk mulighet til å kjøpe her om dagen. Har aldri hatt studiebibel på norsk før, og har hatt lyst på det en stund. Jeg koser meg SÅ med den! Gleder meg til å lese i den, fordi ordene plutselig får en større betydning. Jeg tror ikke at det må en studiebibel til for å forstå Guds Ord, eller oppleve nye ting gjennom det vi leser - Guds åpenbaring må til. Men likevel har jeg stor glede av å få ting forklart på en dypere måte, og få høre hvordan ord kan bety flere ting. I tillegg synes jeg den er innmari fin :)

Noen ganger er vi veldig opptatt av å lese alle mulige bøker, noe som absolutt er bra! Jeg har lært masse av alle bøkene jeg har lest. Så må vi bare ikke glemme å lese, og dykke dypere i, den viktigste boka av alle, den boka som har inspirert til alle de andre bøkene.


La bibelen din bli en skatt for deg, og la Gud åpenbare seg gjennom det du leser. Sånn at det igjen blir til 
skatter du kan legge i hjertet ditt.


Ha en god dag!

- Ida -  


2 kommentarer:

Birgit Groth sa...

Nydelig utgave av BOKA! Selv er jeg sånn at det faktisk betyr noe hvordan den ser ut....og denne er bare lekker. Kos deg, kjære deg, og så sees vi snart :-)

heidi sa...

Det er faktisk gøy med en fin bibel :-). Jeg fikk en nydelig bibel av mannen min til bursdagen min for noen år siden. Og så var det så fint at han hadde plukket den ut (og det året hadde vi avtalt at vi ikke skulle gi hverandre noe særlig pga litt laber økonomi, så jeg ble skikkelig overrasket :-)). Må i samme slengen si takk for alle de fine innleggene dine. Jeg leser alle, er bare ikke så flink til å kommentere for tiden. Det som står under var til stor oppmuntring for meg.