onsdag 5. juni 2013

Ikke gå glipp av skattene!

Jeg har skrevet flere ganger om en ting jeg opplever som veldig viktig, en ting som jeg virkelig skulle ønske vi så verdien av. Men en ting som det er fort å glemme..


Å vœre en Maria.

Å vœre en Maria på den måten at vi bruker tid med Gud der vi sitter ved hans føtter og lar han tale til oss. Lar han fortelle oss sannheter, minne oss på ting, gi oss drømmer og visjoner. Gi oss ting som ingen kan ta fra oss.

Skatter vi legger i hjertet vœrt, som ingen kan røve. Skatter som vi plutselig husker på når vi opplever noe utfordrende, og som hjelper oss gjennom det. Eller når vi opplever noe bra, og skjønner at "det stemte jo det Gud sa!"

Og som jeg også har sagt før; vi trenger det jevnlig. På samme måte som jeg trenger igjen og igjen å høre at Johannes elsker meg, så trenger jeg igjen og igjen å bli minnet på de tingene Gud forteller meg. Vi får høre nok andre ting som er motsigende mot det Gud sier, som prøver å sette oss ut..da er det så viktig at hjertet er fylt av de skattene og sannhetene!

Men ja, det er lett å glemme. Det er lett at dagene og kveldene flyr. Jeg er ikke alltid like flink selv, men da merker jeg det fort. Så bestemmer jeg meg igjen - fordi jeg vet at det betyr mer enn jeg kanskje alltid ser. Livssituasjonen vår forandrer seg stadig, noe som kan kreve ny planlegging av hvordan du skal få det til..men gjør det!


I dag vil jeg bare oppmuntre deg på nytt til å finne de tidspunktene der du kan vœre en Maria, og vokte de. Ikke la noe røve de fra deg, 
og ikke la noe fortelle deg at de ikke er viktig.
La Gud få fortelle deg alt han har lyst til - 
og la Han gi deg alle skattene han har til deg.


"Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det"
Ords 4:23


6 kommentarer:

Anonym sa...

så utrolig bra det du skriver!!

A worshipping heart sa...

Tusen takk :) Ønsker deg en god dag!
Klem, Ida

heidi sa...

Takk igjen!!!

Marta sa...

AMEN, sister!

Heart Of Worship sa...

Utrolig bra skrevet!
Viktig at vi jevnlig tar til oss de sannheter og løfter bibelen har til oss.

A worshipping heart sa...

Marta: Du er skjønn!

Heart of worship: Takk. Enig, veldig viktig at vi gjør det jevnlig. Ha en fin dag :)