mandag 17. juni 2013

Anbefaling!

Lyst på en anbefaling? "In the shadow of a tree" av Maria Mauland!

Følg denne linken for mere info..Maria kom med plata si i vår, og hun har mange bra tekster! Ekte, œrlige, der hun tørr å vœre sårbar, men samtidig viser at hun har en stor lengsel etter Gud, og søker han i alt.

Jeg hører den om og om igjen - og liker måten hun uttrykker hjertet sitt musikalsk.

Så kan jeg legge til at jeg er innmari stolt av min kjære Johannes som har produsert plata :)

Ellers ønsker jeg dere en god uke - og gleder meg til å dele flere tanker med dere om noen dager.


- Ida -


4 kommentarer:

Spirea sa...

Takk for anbefalingen - jeg er alltid klar for ny musikk :) og siden det er du som anbefaler, så regner jeg med hun er bra ;)

Ville bare innom deg en liten tur her, blir noen dager (ofte uker) mellom hver gang jeg får det til - for jeg rekker ikke over alt, men hver eneste gang jeg er innom så smiler jeg og koser meg, for du skriver om ting som treffer og som berører meg. Takk.
Nå vil jeg bare ønske deg en velsignet god sommer. Håper den blir helt nydelig. Mange klemmer til deg <3

Maria Aabøe Moen sa...

Har bestilt:-) takk for tips og inspirerende innlegg!

Maria Aabøe Moen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
A worshipping heart sa...

Maria: Så bra :) Kos deg med ny musikk, takk for oppmuntring og ha en fin sommer videre hjemme i Froland :) Sees plutselig! Klem