onsdag 3. april 2013

Ukens lovsang: "Jesus at the center"


Jesus at the center of it all
Jesus at the center of it all
From beginning to the end
It will always be, it's always been You Jesus
Jesus

Nothing else matters, nothing in this world will do
Jesus You're the center, everything revolves around You
Jesus You, at the center of it all
The center of it all

Jesus be the center of my life
Jesus be the center of my life
From beginning to the end
It will always be, it's always been You Jesus
Jesus

From my heart to the Heavens
Jesus be the center
It's all about You
Yes it's all about You

Jesus be the center of Your church
Jesus be the center of Your church
And every knee will bow
And every tongue shall confess You Jesus 
Jesus


Jesus at the center of it all.. I alt, midt i sentrum av alt - der er Jesus. Han er i skaperverket vi ser rundt oss, og han er i oss. Det betyr at midt i alt er også hans skjønnhet, hans godhet, omsorg, kjœrlighet og nåde. Og også hans rettledning og visdom. Han var der i begynnelsen, han er der til slutten av vårt liv på jorda, og inn i evigheten. Jesus var og er tilstede, i sentrum av alt. Husk det..

Jesus be the center of my life.. Dette er en bønn, en bønn som jeg må be rett som det er. Fordi jeg lengter etter å se mer av han. Og fordi jeg trenger å minne meg selv på hvem som skal vœre sentrum.

Jesus be the center of Your church.. Er det ikke dette som er meningen dere? At Jesus skal vœre sentrum? Han skal vœre den alt dreier seg om? Det er så inderlig lett å glemme det! Joda, vi sier at det er sånn, men spørsmålet er om vi klarer å la det vœre sånn. Her snakker jeg like mye til meg selv dere.. Klarer vi å la alt fokus vœre på Jesus selv om ett eller anne ikke gikk på skinner og akkurat som du skulle ønske? Kanksje du bomma du på en tone, eller spilte feil.. Klarer vi da å la Jesus vœre sentrum i kirka vår? Jeg tror det er en kamp, og selvfølgelig noe som prøver å sette oss ut av spill. Prøver å ta fokuset vårt bort fra Jesus, fordi om han får vœre sentrum skjer det stor ting som har betydning for evigheten. Bestem deg igjen, si det igjen.. Jesus - vœr sentrum i din menighet!

From my heart to the Heavens.. For meg knytter jeg dette opp mot når jeg lovsynger. Fra mitt hjerte..til himmelen.. For det første: tenk på det da! "Fra mitt hjerte til himmelen". Det som er i hjertet mitt når til himmelen. Jeg har en bønn om at Jesus skal vœre sentrum i min tilbedelse og lovsang. Selvfølgelig, jeg kommer med det jeg har på hjertet, de tingene som foregår inni meg. Men likevel vil jeg at Jesus skal vœre senter. Han er jo tross alt midt oppi de tingene også..Jesus at the center of it all..2 kommentarer:

Tom Jensen sa...

like your writing. keep up the good work an God bless.
Tom jensen
http://www.christianonnet.com

A worshipping heart sa...

Thanks Tom! Have a blessed week :)
- Ida