onsdag 24. april 2013

Ukens lovsang: For alltid trofast

For alltid trofast
Impuls

Hør den rungende sang
hvor engler tar del i å gi Gud all œre
Stor er Hans trofasthet
Slik som Han har vœrt vil han for alltid vœre

Jeg vet du vil føre meg gjennom
Du har alt det jeg trenger på veien mot mitt hjem i himmelen
Din godhet og nåde vil vare, aldri står jeg alene i livet
Din trofasthet vil bestå!

For alltid trofast!
For alltid trofast!
For alltid trofast!

Før jeg en dag ble til,
så kjente du meg og alle mine dager
Hvor utrolig Du er
selv ved livets slutt vet jeg min redning lever

Tross mine mangler, mine preferanser
og min egen troløshet
Ren og rettferdig, himmelen verdig
Tro gjennom liv og død


..hvor engler tar del i å gi Gud all œre! VI kan i Johannes åpenbaring lese om hvordan engelen i himmelen synger "hellig, hellig, hellig" hele tiden. Jeg vet jeg har sagt det flere ganger, men om jeg tar meg tid til å tenke på det synes jeg det er så stort! Når vi lovsynger gjør vi det sammen med engler. Vi tar del i deres sang, og de tar del i vår sang.

Jeg vet du vil føre meg gjennom. Du kan vite at uansett hva du går gjennom, så vil Gud føre deg gjennom det. Helt gjennom. Ikke halvveis. Noen ganger kan veien føles lang, og vi ser ikke alltid enden. Men vit at Gud vi føre deg helt gjennom; fortsett å gå!

..og min egen troløshet. Tenk å synge det da. Men det er så sant! Jeg tror, og du tror også. Likevel er det nok noen ganger vi ikke klarer helt å tro 100 % på det Gud sier i sitt ord. Vår menneskelige tankgang hindrer oss i det, om vi ikke bestemmer oss for å alltid tro, om og om igjen. Men tross dette - vår egen troløshet til tider - Gud er alltid trofast!

Ren og rettferdig, himmelen verdig. Denne setningen har jeg i perioder hatt hengende på speilet, fordi jeg har trengt å minne meg selv på det. Jeg har trengt å minne meg selv på at ting jeg har gjort som jeg ikke burde gjort ikke forandrer måten Gud ser på meg, og den jeg er i Hans øyne. Jeg er ren og rettferdig, himmelen verdig. Og det er du også!

Gjennom sangen synger vi flere ganger at Gud er trofast. For alltid trofast! Og det er så viktig å minne seg selv og alle rundt oss på. Uavhengig av hva vi går gjennom, så er Gud tilstede og trofast. Uavhengig av hva vi har gjort, så er Gud trofast. Søk han, kom til han med det du er og har, og vit at han er trofast. Proklamer det over det du står i, og går i - for alltid trofast. Proklamer det over livene til de rundt deg - for alltid trofast.


For alltid trofast!
Ingen kommentarer: