søndag 28. april 2013

Hva vil det si å œre noen..?

Lovsang handler om å œre Gud gjennom livene våre, daglig.. 
Men hva vil det egentlig si å œre noen..?

Se for deg dette.. Jeg opplever noe som utfordrende. Jeg går til pappa og spør om råd, og han forteller meg hvordan jeg kan løse det. Noen uker etter opplever jeg det like utfordrende, kanskje fordi jeg ikke gjorde som han sa.. Da kommer jeg til han og ber han "vœre så snill å fikse det som er vanskelig!" Uten å tenke på de rådene han faktisk hadde gitt meg.. Er det å œre pappa'n min?

Jeg tror å œre pappa'n min i den situasjonen ville vœrt å faktisk ta til meg rådene hans. Stole på det han sa, tørre å følge det, og gjennom det vise at jeg har tillit til han.

På samme måte er det med Gud. Vi œrer Han gjennom å ta det han sier på alvor. Selvfølgelig, vi skal alltid kunne komme fremfor han, selv om det er for å be om den samme tingen for 114'ende gang. Men kanskje vi også må bli flinkere til å gjøre det han sier, det han sier i sitt ord. Velge å stole på at det funker, og œre han ved å vise han den tilliten? Og hvem er tryggere å gi sin fulle og hele tillit til enn Gud??


"Hengi ditt hjerte til rettledning, og dine ører til kunnskapens ord"
Ords 23:12

Bestem deg for å œre Gud gjennom å gå på de tingene Han sier.
Bestem deg for å leve et liv i lovsang og tilbedelse 
der du viser han full tillit.
Bestem deg for å prøve, og går det ikke på 1 eller 10'ende forsøk -
prøv igjen :)

Og ha en velsignet god søndag videre!


3 kommentarer:

Heart Of Worship sa...

Om vi viser han tillit og gjør det han har sagt, så vil han ta vare på oss.

Og selv om vi kommer foran han for 115'ende gang, så vil han fortsatt vere der.

Maria sa...

Leste akkurat JK med to innlegg fra din blogg. Takk som skriver om ting på en måte som gjør det forståelig. Guds nåde går forbi min forstand,men like fullt ut elsker jeg han bare mer og mer for hver dag han holder ut med meg;) Herren er verdt all lovsang og pris.Gud velsigne deg og alle der ute;)Flott blogg:)

A worshipping heart sa...

Det er helt sant Heart of worship. Vi viser han tillit ved å komme fremfor han, og han gir aldri opp :)