torsdag 11. april 2013

Å leve i en boble..

Vet du hvor jeg er om dagen? Rent fysisk er jeg på akkurat de samme stedene jeg pleier å være. Psykisk lever jeg i en boble. En bryllupsboble. Om rett i overkant av 3 uker skal jeg gifte meg med den beste unge mannen jeg kunne fått - og jeg føler meg som verdens heldigste. Jeg føler også jeg lever i en boble der alt handler om bryllup. Det er koselig, veldig stort, fylt av kjærlighet, og vi nyter det. Samtidig skal jeg love det er mye å tenke på!

Det er ikke sikkert du skal gifte deg, men kanskje du er inni en annen boble? Eksamensboble? Mye-som-skjer-hjemme-boble? Jeg-har-opplevd-noe-vanskelig-boble?

Når vi er inni de boblene våre er det lett å glemme alt rundt, og det er vanskelig å få plass i hodet til flere ting. Men betyr det at vi ikke kan møte motgang på de områdene vi opplever å møte det til vanlig? Nei. Derfor er det SÅ viktig å huske å fylle oss med de sannhetene vi trenger, selv om det føles som hodet er fullt. Om vi minner oss selv på det Gud sier om oss plantes det nemlig i hjertet vårt - og der er det plass!

Vi må passe på så ikke alt annet tar helt overhånd. Vi må passe på så vi fortsatt er utrustet til å leve i det Gud har for oss, og så vi husker på hvem Han er. Gud er da den samme selv om jeg lever i en bryllupsboble?

Jeg tror, og merker det selv, at det er veldig viktig for meg å bruke tid med Gud. I bobla jeg lever i er det mye følelser. I bobla jeg lever i er det mye som skal fikses. Midt i alt dette lever jeg fortsatt for Gud, og det han har kalt meg til. Jeg brenner for lovsang, og lengter etter å se flere av de drømmene Gud har lagt i meg! Jeg trenger å bruke tid med han der jeg lar han minne meg på hva han har kalt meg til. Visjonen han har gitt meg, og sannhetene han har fortalt meg om den jeg er i han. Jeg trenger å leve tett på han for å klare å parallellkjøre disse tingene! Og det tror jeg du også gjør.Bildet er lånt fra google.no

Uansett hvilken boble du lever i, eller om du ikke lever i en boble
 i det hele tatt, ikke glem viktigheten av tid med Gud! 
Det skal ikke så mye til.
En liten bønn eller et lite bibelvers kan være nok til å gi deg 
den styrken og påminnelsen du trenger.
En liten bønn eller et lite bibelvers kan være nok til å gi deg 
en lengsel etter å se mer, og det du trenger for å ta nye steg!


Ha en velsignet uke videre!
2 kommentarer:

heidi sa...

Lykke til med innspurten før bryllupet. Gled deg, å gifte seg er stort. Det er vakkert å stå der foran Gud å love hverandre evig troskap. Takk for viktige ord her på bloggen. Det er jammen godt Gud er den samme uansett. Det er fint å bli minner på i min "syke barn og syk mamma boble...". Klem fra meg

Kine Karlsen sa...

WOW!! begynte å hylgrine nå jeg!! det du skreiv traff meg rett i hjertet!! Jeg lengter etter Gud!!!