lørdag 16. mars 2013

Lengsel..

Noen ganger går jeg rundt med en ekstra lengsel. Lengsel etter hva? Etter Gud. Og vet du hva? Den lengselen er det ingen andre, eller ingenting annet som kan fylle.

Hvis du savner en person, er det ikke alltid det hjelper at en annen dukker opp. Hvis du har veldig lyst på sjokolade, er det ikke sikkert det hjelper om du spiser smågodt. (Enige jenter..?)

Det trenger ikke bety at jeg bruker mindre tid med han enn jeg pleier, jeg har bare en større lengsel. De periodene jeg har det sånn trenger jeg tid med Gud. Jeg trenger tid der jeg kan være med han, fordi han gjør noe med meg som ingen andre kan. Han fyller meg med drømmer, minner meg på sannheter, han minner meg noe jeg kanskje trenger å høre. Grunnen i alt jeg er og gjør ligger i han, og det er kun han som kan gjør meg hel, ved at han kommer med sin fylde.

Alt rundt blir ikke like betydelig i forhold. For det fyller ikke lengselen etter Gud, den er det bare han som kan fylle!

Må Han som er så rik på herlighet,
gi deres indre menneske kraft og styrke ved sin ånd.
Må Kristus ved troen bo i deres hjerter
og dere stå rotfestet og grunnfestet i kjærlighet.
Må dere sammen med alle de hellige
bli i stand til å fatte bredden og lengden, høyden og dybden,
ja, kjenne Kristi kjærlighet, som overgår all kunnskap.
Må dere bli fylt av hele guds fylde!
Ef 3:16-19

Et lite uttrykk for min lengsel etter mer av Gud. Jeg lengter etter mer av Gud fremfor andre ting som vi ofte gjør veldig viktige og avgjørende! En liten påminnelse om at det er det alt handler om, det er Han som er grunnen i alt. Jeg hadde ikke gjort de tingene jeg gjør hadde det ikke vært for Gud i det. En liten påminnelse om at vi får aldri nok, det er alltid mer. Gud har så mye mer for oss enn vi aner! En liten oppmuntring til at Gud skal skape en enda større lengsel i oss etter mer av han. La det være bønnen vår!

Ønsker deg en velsignet lørdag!

Klem fra Ida

..som i ettermiddag setter seg i bilen sammen med en god gjeng fra Ungfila og skal lede lovsang i Mjøndalen i kveld! Mer info HER. Ta turen innom om du er i område, og søk Gud sammen med oss!
2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for en kjempe bra konsert i Mjøndalen igår!! :D
Dere er kjempe flinke! :)

A worshipping heart sa...

Hei!

Tusen takk, det var hyggelig å høre! Vi koste oss masse sammen med dere, og med å få være med på det Gud gjør!

Ha en fin uke, nyt sola :)

Klem, Ida