onsdag 27. mars 2013

"Det er fullbrakt!"

Høytiden vi er inne i nå preges av sol, fjell, kvikkunch og appelsiner. Men den er så veldig veldig veldig mye mektigere enn det! 

I påsken minnes vi at Jesus døde på korset for våre synder - og han sto opp igjen. Gud seiret over døden, en gang for alle. Det er ikke bare en historie vi leser om, det skjedde. Og det betyr mer for oss enn vi aner. Det jeg har lyst til å gjøre i dag er bare å minne deg på det..hva betyr det for og det å leve et liv i tilbedelse?

Jesus døde på korset for våre synder. Det betyr at vi kan kommer rene fremfor Gud, uavhengig av om vi har gjort noe galt tidligere den uka. Vi kan be om tilgivelse for de tingene vi gjør som vi ikke burde gjort, og vi blir 100% tilgitt. Det blir tilgitt og glemt, fordi Jesus døde på korset, og sto opp igjen. 

Jesus overvant døden, og han overvant de tingene som kan prøve å hindre deg fra å komme fremfor han. De tingene du kanskje føler har tatt litt makt over deg, de tingene som kan prøve å fortelle deg at du ikke er verdig å komme inn i Guds nœrvœr - de ble overvunnet da Jesus sto opp fra døden. 

Forhenget inn til det aller helligste revnet i to - og du kan få komme helt inntil Guds hjerte, inn i tronsalen - uten å engang vaske hendene. Du kan komme som du er, med de gledene og byrdene du måtte ha. 

Jeg merker at når jeg tenker på det blir jeg takknemlig, og jeg får lyst til å œre Gud. Ha dette i tankene når du kommer fremfor Gud i lovsang. Takk han for det han gjorde på korset for deg - og vit at det gjelder i dag også. Og er ikke dette alene en stor grunn til å œre Gud så vet ikke jeg! Dette alene er verdig vårt fokus - alt vårt fokus. 

Denne sangen har jeg skrevet om før, men synes den passer veldig fint nå. Klikk deg inn og kos deg :) Verdig er Guds lam


Ønsker deg, med dette i tankene, en velsignet god påskefeiring! 
Jeg skal slappe av på hytta, og absolutt nyte sol (forhåpentligvis), fjell, kvikkunch og appelsiner. Samtidig skal jeg minne meg selv på hva påsken handler om..

2 kommentarer:

Bibbi sa...

Fikk bare veldig lyst til å si et rungende HALLELUJA! :) Stooor påskeklem fra svigermor.

A worshipping heart sa...

Klem tilbake gode svigermor :)