søndag 10. februar 2013

Klarer du deg alene?

Det gjør ikke jeg. Men vi (hvertfall jeg) trenger å bli minnet på det noen ganger!

I helgen har jeg vœrt så heldig å få vœre med på LED13, som er en nasjonal konferanse for ledere i pinsemenigheter i hele landet. Og vet du hva? Det er SÅ mange fantastiske lovsangere og lovsangsledere i landet vårt! Jeg var på seminar der det var flere som delte av sine opplevelser, erfaringer, tanker og meninger. Jeg er veldig inspirert. Vi trenger hverandre.

Vi trenger hverandres styrker, vi trenger hverandres påminnelser om hva vi gjør og hvem vi gjør det for. Det er lett å bli opphengt i seg selv, og det kan vœre lett å kristisere det andre gjør, fordi det er ikke sånn "vi" ville gjort det. Tror vi at "vi" har svaret? Jeg sier ikke at du ikke skal drømme stort, for jeg tror absolutt at det du gjør kan ha nasjonal (og internasjonal!) påvirkning! Og jeg tror Gud kan åpenbare noe for deg som andre trenger å høre, og som du skal dele. Men vi trenger hverandre. 

Vi er ikke alene, vi brenner for samme sak - 
plassert forskjellige steder i landet vårt.
Vi konkurrerer ikke mer hverandre, 
vi spiller hverandre gode.
Vi setter oss ikke høyere enn hverandre, 
vi ser styrkene i hverandre og heier på hverandre.
Vi bygger ikke vår egen plattform, 
vi bygger Guds plattform i Norge.

Velg å bli inspirert av de du ser rundt deg, uten at du føler deg truet. Guds kall over ditt liv er det samme, selv om du ser andre rundt deg som også tar steg på sin reise.

Min lille oppmuntring i dag er å oppmuntre de rundt deg. Se verdien i det de legger ned av tid, krefter, og sitt eget hjerte i tjenesten for Gud. Og løft det opp! Tenk hva det kan utrette om vi alle, som brenner for det med lovsang og tilbedelse, kan stå sammen i å bygge Guds plattform i Norge. Tenk for en kraft! 

Gjør det du er kalt til der du er, og bli inspirert og oppmuntret av hva andre gjør i sin del av landet!

Jeg vil love Herren til enhver tid.
Hans pris skal alltid vœre i min munn.
Min sjel skal rose seg i Herren. 
De ydmyke skal høre det og bli glade.
Pris Herrens storhet sammen med meg,
la oss sammen opphøye Hans navn!
Salme 34:2-4


2 kommentarer:

Ingar sa...

Gud velsigne deg og tjenesten din! Du har en flott blogg til oppmuntring og inspirasjon for mange.

Og lykke til med bryllupsforberedelsene :-) Det er et valg jeg er overbevist om at du har lagt i Herrens hender!

A worshipping heart sa...

Tusen takk Ingar! Og takk for at du tok deg tid til å skrive kommentar.

Vi koser oss med bryllupsforberedelser, og har absolutt Gud med i det, som en veldig stor del :)

God helg!