mandag 14. januar 2013

Ukens lovsang: Waiting here for You

Martin Smith

If faith can move the mountains
let the mountains move
We come with expectation
We're waiting here for You

We're waiting here for You

You're the Lord of all creation
Still You know my heart
The author of salvation
You loved me from the start

Waiting here for You
With our hands lifted high in praise
And it's You we adore
Singing alleluia

You are everything You promised
Your faithfulnes is true
And we're desperate for Your presence
All we need is You

Alleluia

We come with expectation.. Husker du å komme fremfor Gud med forventning..? Ja, vi œrer Gud for den Han er, og søker han ikke først og fremst for at vi skal få noe. Men tillat deg selv likevel å komme fremfor Gud med en forventning. En forventning til det han kan gjøre, fordi Han er den Han er. En forventning til de løftene han har gitt oss. En forventning til at han kan sprenge våre grenser, og gjøre ting utenfor vår forstand!

You loved me from the start.. Gud elsket deg fra starten av. Før du gjorde noe som helst. For du gjorde noe som kanskje var litt dumt, og før du gjorde noe der du kanskje tenker "nå elsker Gud meg litt ekstra". Han elsket deg fra start, med den samme uendelige kjœrligheten som Han alltid kommer til å elske deg med.

Waiting here for You.. Å vente på Gud. Noen ganger må vi ta steg inn i det åndelig, og vi må faktisk gå en vei og bestemme oss for å ta steg fremover. Men vi må også kunne vente. Vente på Gud - for det er han vi trenger og lengter etter. Og kanskje ikke gi oss etter et par låter fordi det var litt tungt å dra lasset? Vent på Gud, han vil vise at han er der. Noen ganger trenger vi bare å skjønne det, og gå gjennom noen ting i tankene våre for å se det. 

And it's You we adore.. Glemmer vi det noen ganger? Kanskje. Ikke glem det. Det er Gud vi tilber. Det er Gud vi beundrer. Noen gang vœrt forelska? Noen dager er jeg litt ekstra forelska i Johannes. De dagene kan jeg bare bli sittende å se på han, og beundre alt ved han. Småting, eller store ting. Ting rundt mister betydning, det er han jeg beundrer. På samme måte er det med Gud. Når vi lovsynger beundrer vi Han - og ting rundt mister betydningen. Vi beundrer den han er, og alt ved han. Småting, eller store ting. Si det til Han: Gud - det er deg jeg beundrer!

You are everything You promised.. Gud gir oss mange løfter i Bibelen, løfter som sier noe om den Han er. og vet du hva? Han er alt han har sagt Han er. Han er alt han har lovet og lover at Han er. Han er kjœrlighet, han er full av omsorg, han er en god og kjœrlig pappa; som også rettleder og lœrer oss ting, han er vår forsørger, han er full av nåde og tilgivelse. You are everything You promised!


4 kommentarer:

Elaine sa...

Nydelig spilt på Ungfila fredag! Dere er så flinke! Takk Jesus

A worshipping heart sa...

Tusen takk Elaine! Det var veldig koselig å høre :) Godt du kom deg over fjorden til slutt :) Ha en fin søndag! Klem, Ida

ÅlesundsTrine sa...

Love it, and love this song.... Og synes du er HELT FANTASTISK!!!

A worshipping heart sa...

Trine! Jeg er så takknemlig for deg og den du er <3