mandag 7. januar 2013

Ukens lovsang: Beauty is what remains

Beauty is what remains
Anbefaler å søke den opp på spotify, eller kjøpe på itunes
Andrew Ehrenzeller

God I feel like we are sometimes separate
And it leaves me with a sence of regret
Yours is the face I can never forget
Even if I would try

You don't always give me what I want in life
Cause what I need the most is to be purified
So I come and rest here for a while
Cause You keep the fire alive
You keep it alive

There is beauty in
Beauty in the struggle
There is beauty
Beauty in the pain

For today will bring tomorrow
And the once familiar sorrow
Will turn and testify to yesterday
Only Your beauty, Jesus
Beauty is what remains

Will you teach me how to love deeper still
Sometimes it is against my will
But the more that we dig
The more do we have to fill
We fill it with Your love, O God

You are the strength of my heart
And my portion for ever and ever


Yours is the face I can never forget, even if I would try.. Det er noe ved Guds ansikt, som gjør at jeg aldri kommer til å glemme han, selv om jeg kanskje prøvde. Nå har ikke jeg fysisk sett det, men likevel er det noe med kjœrligheten, nåden, tryggheten, forståelsen, omsorgen, rettledningen.. Alt det Gud er, som gjør at det aldri slipper taket. Og jeg tror det er noe flere mennesker merker. Man tar kanskje avstand fra Gud, men klarer likevel ikke glemme hans ansikt og alt han er, det ligger i hjertet vårt..


You don't always give me what I want in life, cause what I need the most is to be purified. Digger setningen! Vet du, Gud gir oss kanskje ikke alltid det vi vil. Fordi det er ikke det vi trenger. Ja, det kan føles sånn der og da, men lengden; nei. Ofte trenger vi å bli gjort rene. Vi trenger å bli renset for alt vi fyller oss med, og det skjer ofte gjennom valg vi må ta, som ikke alltid er like enkle. 

Beauty in the struggle..beauty in the pain. Akkurat dette er ikke lett å forstå, men likevel sant. Vi går gjennom kamper, og ting som gjør vondt. Men midt i det, er Guds skjønnhet. Det kan høres rart ut å si det, og jeg vet det kan høres urettferdig ut om man står midt oppi noe. Men i etterkant er det Guds skjønnhet som står igjen.


For today will bring tomorrow, and the once familiar sorrow will turn and testify to yesterday. Etter i dag kommer i morgen. Kanskje du i dag møter motgang på noe. Den motgangen kan i morgen snu seg og vitne mot seg selv. Fordi det er Guds skjønnhet som står igjen..


Only Your beauty, Jesus. Beauty is what remains. Guds skjønnhet er det som står igjen. Guds skjønnhet som kommer til syne gjennom måten han rettleder oss, elsker oss, viser oss nåde, gir visdom, og ønsker at vi skal ha fremgang. Vit det, og be om at hjertet ditt skal vœre trygt i det. Løft blikket ditt, og la det vœre håpet ditt.

Only Your beauty, Jesus
Beauty is what remains


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Takk for at du legger ut fine innlegg. Jeg lurer litt på hva mener du med at motgangen kan snu seg og vitne mot seg selv i morgen? Hva mener du med å vitne mot seg selv?

Bessings

A worshipping heart sa...

Hei :)

Beklager litt sen respons. Det skjedde tydeligvis en feil, så kommentaren dukket ikke opp sånn at jeg kunne svare med en gang.

Med det mener jeg at om vi kan klare å fokusere på Gud i motgangen, så kan Gud snu det til noe positivt. Og da kan motgangen dagen etter vitne om Gud, gjennom seg selv. Vanskelig å forklare og forstå. Men vi kan fortelle at "i går skjedde det, men resultatet ble dette". Motgangen vitner mot seg selv. Vet ikke om det var enklere forklart, men håper du skjønte litt mer av det :)

Ha en velsignet god uke!

Klem, Ida