onsdag 9. januar 2013

Levende hjerte - uttrykke det du har fått

"Og dere som søker Gud, deres hjerter skal leve."
Salme 69:33..skrev jeg om for litt over en mnd siden, og det er noe jeg har tenkt ofte på siden. 

Hva vil det si; at hjertet ditt lever når du lovsynger?

Jeg tror det betyr flere ting, og jeg har lyst til å ta en ting av gangen. Så jeg kommer fremover til å skrive litt om dette, innimellom andre ting. Ta en ting av gangen du også, og be om at Gud skal vise deg hva det betyr for deg!

..jeg tror det vil si at det Gud har lagt i oss - får komme ut. Min kjœre har fått en stor musikalsk gave - som han også har forvaltet veldig bra, og økt ved å bruke tid på f.eks å øve. Jeg tror at hjertet hans lever i lovsang, blant annet når han får bruke nettopp denne gaven han har fått for å uttrykke seg og gi Gud sitt beste. Jeg elsker når han får gjøre det - tenk så mye Gud også må elske det og kose seg! Jeg tror hjertet ditt får leve i lovsang blant annet når du får bruke akkurat den gaven du har blitt gitt - og uttrykke deg med den. 

Så kan du tenke; men jeg har ikke blitt gitt noen gave, hvertfall ikke en musikalsk, så da gjelder ikke dette meg. Jo, det gjelder deg også. Vi er så flink på å sammenligne og rangere! Men husk at Gud er like interessert i deg som hun ved siden av deg som klarer å treffe alle tonene, og ikke skjœre ut når hun trøkker til. Gud er interessert i hjertet ditt når du velger å œre han, og lovsynge han. Hva vi er kalt til er forskjellig, men hjertet ditt i lovsang kan leve på samme måte - når du gir det som er lagt i deg.


Be om at Gud skal vise deg hva som er din gave, 
hva han har lagt i deg.
Be om at han skal vise deg hvordan du skal bruke den, 
sånn at du kan oppleve at hjertet ditt lever når du lovsynger.


"Og dere som søker Gud, 
deres hjerter skal leve"
Salme 69:33


1 kommentar:

Linda G - www.mammalinda.com sa...

Bra innlegg! Kjenner det jeg også, at når jeg gjør noe jeg virkelig elsker, eller er i tjeneste for Gud, så lever jeg som aldri før! Ingenting annet som kan tilfredsstille meg så mye som det:)