onsdag 16. januar 2013

Levende hjerte - der jeg skal vœre

Dette er en del av innleggene jeg skriver om "levende hjerte"

"Og dere som søker Gud, deres hjerter skal leve"
Salme 69:33

I helgen som var, så dro vi til Vestfold for å lede lovsang i to menigheter der - og jeg storkoste meg! Vi var en kjempefin gjeng som dro, som jeg er veldig takknemlig for og glade i. Vi fikk vœre en del av 2 ungdomsmiljø som virkelig søkte Gud, lengtet etter mer av han, og tok valg. Vi ble godt tatt vare på av veldig generøse mennesker. Og det viktigste; vi fikk se mer av den Gud er, og oppleve hans tilstedevœrelse når vi sang og spilte til Han, og tilba Han for den han er. Flere ganger underveis kan jeg si jeg opplevde at hjerte mitt virkelig levde. 

Når jeg skriver blogg, når jeg virkelig merker at Gud inspirerer meg og gir meg tanker, og opplever at  det kan bety noe for mennesker rundt - da lever hjertet mitt.

Jeg opplever at hjertet mitt lever blant annet når jeg gjør disse tingene..begge disse tingene handler om at jeg gjør ting jeg tror jeg er kalt til å gjøre. Jeg gjør de tingene Gud har lagt på hjertet mitt, de tingene jeg har gått - og fortsatt går - en vei på. Jeg gjør ting jeg brenner for. Og for en følese av at "det er her jeg skal vœre". Men disse tingene hadde ikke vœrt noe om jeg i forkant ikke hadde søkt Gud. 

Om jeg i forkant av å lede lovsang ikke hadde søkt Gud - så hadde ikke fokuset vœrt på Han på samme måte. Om jeg ikke hadde søkt Gud i forkant av at jeg begynte å blogge, og skriver innlegg, hadde det bare blitt ord jeg selv forsøkte å presse frem. Alle disse tingene jeg gjør starter i at jeg søker Gud, og lengter etter mer av Han.

Hva brenner du for? Og hvordan brenner du for å gjøre det?

Be om at Gud skal vise deg hva Han har kalt deg til.
Og be om at Han skal vise deg hvordan du kan ta steg i det, 
og oppleve at hjertet ditt lever..
..fordi du gjør akkurat det du skal gjøre, 
og Gud får virke gjennom Deg på den måten det var meningen.

"Og dere som søker Gud,
deres hjerter skal leve"
Salme 69:33
Ingen kommentarer: