mandag 21. januar 2013

Anbefaling!

For noen dager siden kom det en bok inn på jobb - 
og jeg ble hoppende glad!


Darlene Zschech er ei dame jeg virkelig både beundrer og har sett opp til i noen år nå. Hun har allerede skrevet et par bøker som jeg har lest opp til flere ganger. "Grenseløs tilbedelse" og "Kyss fra himmelen". Denne boka har jeg lest litt i nå, og gleder meg til fortsettelsen. 

"Bli med Darlene Zschech på en reise inn i hjertet av hva det vil si å være mentor, og se hvordan et lederskap på tvers av generasjoner kan utgjøre en radikal forskjell i Guds rike"

Jeg har noen personer i livet mitt som virkelig har betydd mye for meg - og alltid kommer til å gjøre det! De har hjulpet meg og gått sammen med meg på veien jeg har gått, og valg jeg har tatt. De har hatt stor innflytelse, og delt av sin visdom,  erfaring, oppmuntring, trøst og rettledning. Jeg er så takknemlig, og ville ikke vært foruten!

Har skrevet om viktigheten av dette før, trykk HER.

Jeg har lyst til å være en sånn person. Jeg har lyst til å kunne hjelpe noen, være en støtte, en oppmuntring, dele erfaring og kunnskap - og ser på det som en ære å faktisk kunne gjøre det! Her tror jeg denne boken er bra å lese :)

Så ja, jeg gleder meg til å lese videre. Jeg kommer helt sikkert til å fortelle dere mer når jeg har lest den ferdig, men har allerede lyst til å anbefale den. 

Ha en velsignet uke så lenge!

Kan kjøpes gjennom "Bok&Media"2 kommentarer:

Ingrid sa...

Åh, den må jeg bare lese :D
Hørtes kjempe-interessant ut!

A worshipping heart sa...

Den anbefales virkelig! Har lest enda mer i den nå, og lærer noe hele tiden :) Ha en god uke! Klem