søndag 9. desember 2012

9. des: Lyser stjernene dine..?

Det at masse små lys og glinsende snø er noe av det fineste jeg vet - gjør at jeg oftere enn normalt sier høyt "se så fint!" på denne årstiden. Jeg har en fin liten sak som står fremme nå som det er jul, og jeg ble sittende å se litt på den en dag....og vil du ha en veldig enkel, men likevel sann, påminnelse?


Se for deg at dette er deg! Du har masse sånne stjerne i deg, som er kanaler det kan skinne lys ut av. Det kan vœre spesielle egenskaper du har fått, eller steder du er. Og på samme måte som jeg setter lys inni denne for at stjernene skal lyse, må jeg fylle meg selv med Gud for at mine stjerner skal lyse. Kun ved at Gud får fylle de med sitt lys, med den han er, vil det røre ved andre. Og da blir plutselig de egenskapene, den plassen du er, noe Gud bruker til å røre ved andre mennesker.

Kanskje en stjerne jeg har fått er denne bloggen - og det å dele min tanker og opplevelser rundt tilbedelse og lovsang? Da fyller jeg meg med Gud og ber Han vœre den som lyser gjennom "blogg-stjerna" mi.. Hvilken stjerne lar du Gud lyse gjennom?

Velg å la Gud fylle deg, helt enkelt. Velg å la Gud få komme med sitt lys, og skinne gjennom de stjernene du bœrer, og be om at Han gjennom det skal vise andre mennesker et glimt av hvem Han er, hvor stor, god og mektig han er.


Ønsker dere alle en god andre søndag i advent!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for påminnelsen. Den trengte jeg! Ha en fin søndag :)
Klem May Hilde

Anonym sa...

Åå, det var et nydelig innlegg. Jeg har lest bloggen din en stund og den er fantastisk.

Du er så flink til å dele Gud sitt budskap :)

Kristin